Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
16 reacties
Als ik 10 grote biologische citroenen uitpers heb ik net aan voldoende sap. Er blijft dan geen vruchtvlees in de citroenen over en nu vraag ik me af wat te doen zonder dat met dit recept.
ik had hetzelfde. 5 citroenen gaven veel te weinig sap, en ik had ook geen 100 gram rasp, maar 57 gram. ik wist ook niet hoe verder te gaan. en waar moet dan nog vruchtvlees vandaan komen?!
Bij de ingrediënten staan 7 citroenen maar in de tekst kom ik alleen 4 á 5 tegen?
Dag Ingrid, in het begin staan de 7 citroenen beschreven. Benieuwd wat je ervan vindt.
Hoi Jadis,
Zoals ik het lees heb ik van 7 citroenen de rasp nodig en van 4 of 5 het sap, maar van hoeveel citroenen heb ik het vruchtvlees nodig? Daar wordt ik niet helemaal wijs uit
Hi Linda, dank voor je bericht. Je kan dus al het vruchtvlees dat je hebt hierbij gebruiken. Frisse groet Jadis
Ik heb net de limoncello gemaakt, maar heb nu 13 citroenen zonder schil over. Kan ik ook de jam maken van alleen het sap? Of zijn er nog andere ideeen met zoveel citroensap.
Hi Ingrid, Leuk!! in mijn kookboek vind je het citroenjam recept om te maken als je net de limoncello hebt gemaakt :)x
Wat klinkt dit ontzettend lekker zeg! Ik hou zelf niet zo van rode vruchten jam, dus ik denk dat ik deze maar eens een keer ga maken 🙂
Ilona Wielinga
Dit klinkt echt lekker! Ik ben zelf dol op citroen dus wil dit zeker een keer gaan proberen
Dit klinkt echt lekker! Ik ben zelf dol op citroen dus wil dit zeker een keer gaan proberen
Wat klinkt dit ontzettend lekker zeg! Ik hou zelf niet zo van rode vruchten jam, dus ik denk dat ik deze maar eens een keer ga maken 🙂
Leuke blog! Vooral je foto’s maken me vrolijk, zo licht !
Liefs E.
Het lijkt me vooral lekker fris ?