The Lemon Kitchen Sicilië kookboek (gesigneerd)

The Lemon Kitchen Sicilië kookboek (gesigneerd)

Verliefd op Sicilië, Dat is Jadis Schreuder.
Een kookboek vol sprankelende reisverhalen en de lekkerste Siciliaanse recepten.

Jacob Jan Boerma “- Recepten zeggen veel over het gevoel van iemand die ze creëert, Jadis creëert gerechten die herkenbaar zijn en makkelijk uitvoerbaar, het unieke is dan ook het gebruik van citroen, al haar recepten zou ik op elk moment van de dag kunnen eten. Ik als chef kan genieten van recepten waar citrus zichtbaar of onzichtbaar toegepast wordt om een gerecht een extra dimensie mee te geven of de diepgang van de smaak te accentueren, het is mooi dat ik met Jadis deze zelfde liefde heb.”

Janny van der Heijden “Een goed kookboek moet je wijzer maken en direct naar de keuken laten stormen om er mee aan de slag te gaan. Maar als je na het proeven van een paar gerechten eruit,  weken later de smaak nóg kunt terughalen, dan weet je dat je iets bijzonders  in handen hebt. Jadis ‘Sicilië staat vanaf nu op mijn favorietenlijstje!”
Rudolph van Veen “Jadis Schreuder is tot over haar oren verliefd op Sicilië en haar rijke culinaire cultuur. Maar gelukkig woont ze gewoon in Nederland, zodat zij ons via haar smaakvolle boek kan laten meegenieten van de populaire Siciliaanse keuken, die bekent staat om haar eenvoud, rijke smaken en die altijd aanwezige frisse twist. Wederom gefeliciteerd met jouw prachtige boek, Jadis!”
Gesigneerde boeken kunnen niet geroutineerd worden. De verzendkosten zijn ook voor uw rekening. 

Bestel hier jouw exemplaar

21,99

Deel dit product met je vrienden:

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte