Stroganoffsaus met schnitzel en citroen boontjes
Een feel good recept, waar ik ook super erg van kan genieten! Het maken van deze saus is vrij simpel. Ik heb het leren maken op de Hotelschool jaren geleden. Je kan de saus serveren bij een stukje kip, schnitzel of bijvoorbeeld varkenshaas (van de slager). Het is een romige saus waar het heerlijk is om te koken met een likeur. Er zijn verschillende soorten likeuren die je kan gebruiken, maar ik vind zelf cognac het lekkerst erbij! Zie hieronder stroganoffsaus met schnitzel en citroen boontjes.
Stroganoffsaus
Een traditionele saus die het lekkerst is als je het zelf maakt. Wist je dat je dit heel makkelijk zelf kan maken? Heerlijk met de paprika, ui en champignons en als frisse tegenhanger de citroen erbij.
Serveertip: Serveer er geroosterd brood bij of frietjes lekker om in de stroganoffsaus te dippen!
Eén reactie
Elizabeth
Ik mis de paprika in de bereiding.
Verder erg lekker