sous-vide gegaarde wortel
Sinds kort heb ik een sous-vide apparaat in huis en ik kan er geen genoeg van krijgen. Je kan er werkelijk waar van alles in maken en naast boterzachte vis is groente ook mijn favoriet. Daarom heb ik wortel, knoflook & citroen met verse kruiden gegaard en dit was toch weer een hapje hemel. Door het sous-vide apparaat krijgen de producten zo’n lekkere smaak. Dit komt doordat alle sappen dus samen garen en erin blijven zitten en als een harmonie samenwerken. Zie hieronder het sous-vide gegaarde wortel, knoflook & citroen recept!
Sous-vide gegaarde wortel
Garen in een sous-vide apparaat is onbetaalbaar lekker! Sous-vide gegaarde wortel, knoflook & citroen maak je makkelijk zelf. Wil je er ook een aanschaffen? Klik dan hier! Als je eenmaal dit apparaat in huis hebt, ga je er vast net zo vaak mee aan de slag als ik! Het is niet alleen ontzettend lekker, ook de vitamines en andere voedingstoffen blijven veel meer aanwezig.
Meten = weten bij vis en vlees gebruik je een sous-vide Thermapen om de kerntemperatuur te meten, bij groente is dat net anders en is het vooral hoe je het zelf lekker vindt. De een houdt van een hele zachte wortel en de ander heeft liever nog een bite.
2 reacties
dit lijkt me super lekker, wortel wordt heel zoet denk ik!?
wauw weer zo’n plaatje. Ik zit er serieus over na te denken om dit apparaat aan te schaffen, stiekem hoop ik natuurlijk dit met de witactie te winnen 😉