Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
36 reacties
Wauw wat een toffe win actie! Ik zou hier heerlijk asperges met roomboter, citroen en salie sous-vide in de stoomoven willen garen! Jammie, ik krijg er nu al zin in!
Jaa wat een toffe actie. Kan niet wachten om hier vis in te bereiden!
Ziet er lekker uit! En eigenlijk nooit bij stil gestaan dat er populaire merken enzo zijn voor dat soort producten.
Ik zou deze super graag willen winnen omdat ik al heel lang eens zalm sous-vide wil maken nadat ik dat jaren geleden in masterchef zag! Dus ik ga heel hard duimen.
Ik heb vaak staan twijfelen bij een sous vide apparaat. Stond weer met zo’n stick in mijn hand maar dan doe je het half. Dit hele pakket is natuurlijke next level gaaf. Zou het heel graag winnen en om te beginnen mijn eigen lemon curd maken. https://www.isugarcoatit.com/2019/04/sous-vide-yuzu-lemon-curd.html/ met heerlijke citroenen uit de boom van mijn broer in Spanje
Ik doe mee! Ik maak mijn vriend denk ik heel blij met sous-vide gegaarde vis 😀
Ik vind dan Lamsvlees een leuke uitdaging!
Hollandse asperges met zalm ♥
Ik heb mijn vriend voor ons eerste “thuisdineetje” verrast met een heerlijke lamsrack gemarineerd in sojasaus, gemberhoning, sherry en zwarte knoflook. Zo lekker dat ik het graag eens zou proberen te maken in een sous-vide. Wat een geweldige manier (en lekker) om voedsel te bereiden.
Altijd gaaf nieuwe recepten en technieken waar je op verder kan ontwikkelen. Ik zou ook direct het boek aanschaffen om te zien hoe ik recepten kan combineren met mijn Big Green Egg! Aanradertje!
Oh zo’n apparaat staat al zo lang op mijn verlanglijstje. Ik zou met zoveel recepten willen experimenteren. Ik zou beginnen met sous-vide gekonfijte zalm, dan asperges en dan lamsvlees sous-vide gegaard. Dusss…..kom maar door met deze geweldige sous-vide pakket van Thermapen Nederland.
Wat een gave winactie! Ik zou gaan voor Hollandse asperges. Nu de lente lijkt los te barsten, krijg ik zin in frisse voorjaarsgerechtjes. De asperge is het teken dat de lente is begonnen. Daarmee zou ik graag experimenteren in de sous vide. Beetje citroenrasp erover uiteraard 😋
Heb nog nooit sous vide gekookt, maar wil het na het lezen van je blog graag eens proberen, dus ook ik wil graag meedoen!. Het schijnt dat je met de sous vide een fantastische pulled chicken kunt maken, die toch gaar ( wel zo veilig) maar absoluut niet droog is. En aangezien kip in dit huis het meest gegeten vlees is, zal het apparaat niet achter in de kast verdwijnen.
Super veel ideeën, ook heerlijk om groente met de sous vide te bereiden zoals geglaceerde worteltjes. Worteltjes, honing erbij, beetje Citroën en tijm en dag sous vide garen. Maar ook bijvoorbeeld om een curry of stoofpotje te maken, veel minder vocht nodig waardoor de smaak veel intenser wordt.
Gevulde forel! ♥
Ik zou deze souls-vide zou graag voor Martijn (mijn man) willen winnen. Hij zou dan voor ons dragonkreeft maken met biologische citroen en geklaarde boter, omdat alle smaak dan op de juiste plek terecht komt! ♥️
Ik zou dit visgerecht heel graag maken en allemaal verschillende soorten vlees. (chateaubriand, lamsvlees, kip nef citroen) én ik wil heel graag groentes gaan garen. Zoals mijn lievelings groente venkel. Lijkt me lekker, zo zacht van smaak en textuur!
Oeh!! Heb een aantal heerlijke groente gerechten die ik zou willen maken! Allerlei kleuren wortels met rozemarijn,boter,grot zee zout, peper en honing.. Ik krijg honger. Of heerlijke stoofpeertjes met verse specerijen en bessensap. Duimen!!
Sous vide zalm met dille en shiso met een citroensaus! Én het aspergeseizoen is vroeg dit jaar…
Ik zou heel graag het pakket winnen om dit klaar te maken op een heerlijke zondag.
Facebook, insta en nieuwsbrief ☑️!
Aah wat een heerlijk recept! De sous vide staat al een tijdje op mijn wish-list, dus ik doe zeker mee😍. Het lijkt me heerlijk om te gaan experimenteren met worteltjes met rozemarijn of een lekker stukje zalm. Tof recept Jadis!
Een heerlijke en gezonde manier van eten bereiden. Ik ben zo benieuwd of ik mijn geliefde Indische recepten ook kan maken in de sous vide. Rendang lijkt me een mooi gerecht om mee te beginnen! Laat ik nu nog net wat ruimte overhebben op mijn aanrecht 🙂
Fantastisch klinkt dit, heerlijk!!! En wat een geweldige actie. Ik loop al te watertanden bij het idee van een lekkere forel gevuld met knoflook,ui, citroen en besprenkeld met olijfolie peper zout tijm en rozemarijn. Serveren met krieltjes en broccoli 🤤🤤
Die wil ik zo graag winnen. Ik zou er ook vis in garen. En mijn olie mee in fuseren. Bijvoorbeeld: chorizo-olie maken en dit serveren bij de vis,
Ik zou heeel graag een stuk diamanthaas willen proberen met het sous vide pakket 😍, meestal lukt het me prima maar soms is het net wat te hoog in temperatuur en een stukje vergeten vlees kan zo lekker zijn, Mits je het goed bakt.
Liefs Angelique
Ik zou graag een steak willen uitproberen. Ik heb gehoord dat dat heerlijk is, want ik heb altijd moeite met steaks bakken 😊. En over een tijdje natuurlijk de verse asperges 😋
Wat een heerlijk recept 😋
Mijn hart maakte echt een sprongetje toen ik je toffe winactie zag.
Ik zou als eerste zalm in teriyaki maken en deze dan weer gebruiken in een pokebowl😋😋
Volgen op insta & Facebook✅
Nieuwsbrief ✅
Wij doen mee hoor!
Het recept ananas soms vide gegaard met specerijen
1 ananas
1 dl witte wijn
1,5 dl water
250 gr suiker
2 kaneelstokjes
1 vanillestokje
1 takje rozemarijn
Verwarm het apparaat tot 83 Gr
Breng alle ingrediënten aan de kook behalve de ananas laat het daarna een half uurtje staan
Sv
Chil de ananas en snij in vieren doe in twee zakken vacuüm en verdeel het vocht over de twee zakken
Garen 1 uur op 83 graden
Dan terug koelen in ijswater en verder in de koeling nog een dag laten liggen voordat je het gaat eten is heerlijk bij een dessert
Het zou super zijn als ik dit zou winnen zodat ik nog veel meer recepten sou vide kan maken
Dit zou echt geweldig zijn om te winnen! Ik vind gerechten die sous vide bereid zijn echt veel lekkerder. Er is niet één specifiek gerecht wat ik zou willen maken, maar ik heb een hele lijst van asperges en rode bieten tot spare ribs en natuurlijk bovenstaand recept met de witvis (dat ziet er echt ontzettend lekke uit!!). Ik doe daarom heel graag mee met deze geweldige winactie!!! Daarnaast volg ik beide accounts al op facebook en instagram en ben ook al geabonneerd op de nieuwsbrief 🍀🤞
mooi kado voor de ultieme keukenprinses
Ja, wat wil ik niet testen. Al tijden nieuwsgierig naar deze manier van eten bereiden. Groente, veel groenten. Maar ook mijn lokale lammetje uit de vriezer. Hert of ander ongedierte wat ik er in heb liggen. Ik eet vlees, met mate, en ik weet waar het dier vandaan komt. Ook ken ik de boeren en telers van mijn eten. Ik bedenk mij nu dat er bijna asperges zijn. Daar zou ik mee beginnen.
Die zou ik erg graag willen winnen, ik zou er eerst spareribs in maken met een marinade van biologische citroensap, verse knoflook , uien en liquor 43 .
Wat een leuke Winactie! Ik doe graag mee, heb geen ervaring met sous vide koken maar ben dol op culinaire uitdagingen. Het lijkt mij een kookwijze waarbij je een ultieme smaakbeleving kan creëren. Ik zou graag jouw recept met vis willen uitproberen maar ook dit recept met kip: https://souvy.nl/sous-vide-recept/rouleau/ Krijg nu al trek 🙂
Ohhh ik doe heel graag mee. Dit is echt toeval, gister zag ik een recept voor lemon garlic chicken, oh wat zou ik dit graag willen uitproberen. Ik hou van koken dus de sous-vide zou hier overuren draaien. Ik ben al lid van de nieuwsbrief en volg de pagina’s op alle kanalen. Fingers crossed
Ja dat top apparaat wil ik graag. Ik doe mee! Hier wil ik graag lekker sappige lamskoteletjes met look en verse kruiden in maken!
Jeetje dat wil ik wel winnen, wil er van alles in gaan maken. Dat boek lijkt me ook wel inspirerend.