Lasagne is toch wel een van de allerlekkerste en meest makkelijke gerechten om te maken. 100% comfortfood en iedereen is er dol op. Sommige bereidingen vragen misschien wat meer tijd, maar juist de liefde en aandacht die je er in stopt, proef je ook terug! Deze pompoen lasagne is gemaakt met Bertolli Basilico Pastasaus en past perfect in dit seizoensrecept.
De tomatensaus van Bertolli is gemaakt met alleen maar natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit, op basis van een traditioneel Italiaans recept. In één fles Bertolli Basilico Pastasaus (670gram) zit zo’n 650 gram van de allerlekkerste zongerijpte Italiaanse tomaten, verse basilicum en een vleugje extra vergine olijfolie.
De Italiaanse tomaten in deze pastasaus zijn zongerijpt en worden alleen geplukt tijdens het oogstseizoen. Precies wanneer ze bomvol smaak zitten! Voor mij is deze Basilico Pastasaus een beetje een icoon geworden, want ik maak er ook makkelijk verschillende pastasauzen mee, gebruik het voor salsa’s, op pizza en zelfs voor soep.
Er bestaan oneindig veel lasagne recepten. Toch blijf ik nieuwe varianten ontwikkelen. Deze keer een vegetarische lasagne met pompoen, walnoten en zelfgemaakte bechamel. De walnoten zorgen voor een lekkere bite en het romige en fluweelzachte van de bechamelsaus tilt het recept naar een hoger niveau! Laat je het weten als je deze pompoen lasagne met walnoten en bechamel gemaakt hebt? Ik geniet altijd mee van jullie eigen invulling van deze recepten!
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte
2 reacties
Dit recept gelijk opgeslagen. Onze dochter lust geen vlees en dit is een goede optie. We zijn benieuwd.
Dit recept gelijk opgeslagen. Onze dochter lust geen vlees en dit is een goede optie. We zijn benieuwd.