Deze site maakt gebruik van cookies, zodat wij je de best mogelijke gebruikerservaring kunnen bieden. Cookie-informatie wordt opgeslagen in je browser en voert functies uit zoals het herkennen wanneer je terugkeert naar onze site en helpt ons team om te begrijpen welke delen van de site je het meest interessant en nuttig vindt.
13 reacties
Het ziet er goed uit, maar ik heb nog nooit oesters geprobeerd. Het lijkt me niet zo lekker 😉
Het ziet er lekker uit, maar oesters… nee dat is echt niet mijn ding!
Ik moet je eerlijk bekennen dat ik dit nog niet eerder heb geprobeerd. Slakken, mosselen, dat dan weer wel (iets heel anders natuurlijk). De foto’s zien er zo prachtig uit en het gerecht zo smakelijk dat ik nu toch wel heel nieuwsgierig ben geworden.
Ziet er allemaal lekker uit. ik denk dat de smaken goed bij elkaar passen. Ik vind sowieso lemon altijd wel goed smaken bij vis.
Het ziet er zo wel erg lekker uit, ik heb geen idee of ik ze lekker vind eigenlijk. Ik heb ze nog nooit op.
Wat heb je dat mooi gemaakt! Ik heb nog nooit oesters op..
Oesters spreken me niet enorm aan maar misschien moet ik ze gewoon een keer proberen als ik de kans krijg. Zoals jij ze hebt klaargemaakt zien ze er wel smakelijk uit.
Oesters! Ik heb ze werkelijk nog nooit gegeten, realiseer ik me nu ik dit lees. Misschien moet ik daar toch eens verandering in brengen.. je moet tenslotte alles een keer proberen?! 🙂
ik hield echt niet van oesters en nu druk ik me beschaafd uit…
Totdat…we ze gingen rapen in Zeeland. Daar stonden we op een dijk, de zeewind door de haren, prosseco uit een plastic flute..en een vers geplukte oester ! Ik was om. Dit recept ga ik zeker proberen als we weer eens oesters gaan rapen ( lijkt me spannend )
Dat ziet er heerlijk uit. Alle gerechten zijn heerlijk op je blog.
Ik ril een beetje bij het idee van oesters. Ze lijken me zo glibberig. Maar de waarheid is dat ik ze nog nooit echt heb geprobeerd. Dus ik heb eigenlijk geen recht van spreken. En ze zien er werkelijk schitterend mooi uit bij jouw recept!