Gratis kaartjes!! Onlangs heb ik de vraag gekregen of ik op zaterdag 8 en zondag 9 februari wil komen spreken op de Nationale Gezondheisbeurs in Utrecht. Hier ga ik het onder andere hebben over mijn bedrijf The Lemon Kitchen, het informatieve kookboek wat er aan komt én hoe je de biologische citroen kan gebruiken om bijvoorbeeld zout te verminderen! Lees hieronder wat je ongeveer kan verwachten en vergeet niet snel je GRATIS kaartje te bestellen! Ik mag 200 kaarten weggeven, daarna krijg je 50% korting. Kortingscode: jadis20
Gratis kaartjes voor Gezondheidsbeurs 2020
Abonneer je op de nieuwsbrief en klik vervolgens op deze link, zodat je verzekerd bent van jouw gratis kaartjes! Na de presentatie is er tijd om kennis te maken en als je vragen hebt, stel ze gerust! Laat je hieronder in een reactie weten of je erbij bent? Let op: kortingscode: jadis20
Ontmoet Jadis van The Lemon Kitchen op de Gezondheids beurs!
De locatie is super centraal, namelijk in de Jaarbeurs van Utrecht. Slechts een paar minuten lopen van Utrecht Centraal. Je hebt met deze kaartjes de gehele dag toegang tot de Nationale Gezondheidsbeurs. Benieuwd wie er nog meer staan?
De citroen als onmisbare en gezonde smaakmaker
“Ontmoet Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen: een jong bedrijf dat staat voor fris, smaak & kwaliteit. 2018 is ze met haar eigen bedrijf afgestudeerd als Food Innovator op de HAS, HBO studie Food Innovation. Tijdens haar twee voedingsstudies heeft ze veel ervaring opgedaan bij o.a. een Michelinster Restaurants in Nederland & België, Delicious. Magazine en HQ La Place. Al deze kennis en inspirerende momenten hebben haar gemotiveerd om een eigen bedrijf te starten. Waarin ze als ondernemer met veel passie o.a. recepten ontwikkel met citroen als smaakmaker, foodstyling & fotografie verzorg. Haar kernwoord is ‘fris’ en dit zie, voel en proef je overal in terug.
Binnenkort komt Jadis’ informatieve kookboek The Lemon Kitchen uit waarbij ze zelf zowel auteur, receptontwikkelaar, stylist, fotograaf als illustrator is. Ze werkt graag samen met merken die voor dezelfde waarden staan. Daarom is ze ook trots om o.a. ambassadeur van Le Creuset Nederland & The Fork Insider Brabant te zijn én nauw samenwerkt met biologische supermarkt Ekoplaza, waar haar favoriete citroenen uit Sicilië vandaan komen.
Tijdens de presentatie gaat Jadis dieper in op haar passie voor de citroen als onmisbare en gezonde smaakmaker. Recepten, styling & fotografie vormen samen een geheel. Hoe verwerkt ze citroen meer in haar voedsel als vervanger van bijvoorbeeld zout? Ze vertelt het je! De citroen gaat onmisbaar zijn in je keuken, let maar op!
Ontmoet Jadis op zaterdag en zondag in het BloggersTheater.”
Pre-order nu alvast The Lemon Kitchen kookboek
Volgen jullie The Lemon Kitchen al opFacebook, Instagram & Pinterest?