3 recepten van Jadis in het La Place Kookboek

3 recepten van Jadis in het La Place Kookboek

MIJN RECEPTEN IN HET LA PLACE KOOKBOEK

Het La Place kookboek kwam vorig jaar uit en daar staan maar liefst 3 recepten van mij in! Huh, maar hoe dan!? Tijdens mijn HAS Food Innovation opleiding heb ik een half jaar stage gelopen op het hoofdkantoor van La Place. Mijn opdracht was het ontwikkelen van een nieuw Mezze concept voor La Place Cuisine in Roermond. Tijdens deze stage heb ik o.a. ongeveer 15 Mezze/Tapas (Mediteraanse tapas hapjes) ontwikkeld. Denk daarbij o.a. aan Spaanse, Italiaanse, Libanese en Turkse hapjes. Hier heb ik niet alleen de hapjes ontwikkeld, maar ook de gehele look & feel. En op locatie heb ik het personeel getraind. Tijdens mijn stage waren ze al begonnen met het kookboek ontwikkelen. Daar werd aangegeven dat het mogelijk was dat er een selectie van mijn recepten in kwamen. Hier ben ik heel trots op!

Gazpacho met rivierkreeftjes
Gazpacho met rivierkreeftjes
Mango-passievruchtjam & Gegrilde paprikajam
Mango-passievruchtjam & Gegrilde paprikajam

3 recepten van The Lemon Kitchen in het La Place Kookboek

  1. Groene gazpacho met rivierkreeftjes (heerlijke frisse koude soep)
  2. Mango passievruchtjam (lekker voorbij een kaasplankje of op een boterham met kaas)
  3. Gegrilde paprikajam (lekker bij een charcuterie of kaasplankje)

De bovenstaande recepten kan je vinden in het La Place kookboek. Hier heb ik met veel liefde en passie voor lekker eten, duurzaamheid en de La Place filosofie aan gewerkt. La Place hanteert namelijk verschillende kernwaarden en het was erg interessant om hier kennis mee te maken. Denk aan natuurlijk, dagvers & huisgemaakt. In de recepten zie je mijn liefde voor een fris element, uiteraard terugkomen.
Heb jij ook het La Place kookboek in huis en misschien al een recept gemaakt? Laat het in een reactie hieronder weten. Vind ik super leuk!

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte