4eltruffel tapenade (van een goed merk zonder concentraat, maar minimaal 2% echte truffel)
of 1 echt truffel
2sttakjes verse tijm
Instructies
Kook de spaghetti in gezouten water beetgaar. Giet af en laat een klei beetje kookvocht in de pan zitten.
Bak ondertussen de cantharellen in 1 el olijfolie en de beste van 1/2 citroen.
Schenk de room over e spaghetti en schep de truffel tapenade ergo Meng het geheel even goed zoet de spaghetti goed bedekt is met truffelroom. Doe het beetje kookvocht erbij.
Roer het geheel door elkaar en rasp met een handrasp de rest van de citroenzesde eroverheen en voeg 2 el citroensap aan de spaghetti toe. Pluk wat verse tijm en strooi deze over het pastagerecht. Dit geeft een extra lekkere geur en smaak.
Breng de truffelpasta op smaak met zout en peper en druppel er nog wat van je allerkkerste olijfolie overheen.