Herfstiger dan dit wordt het niet. Deze mega simpele spaghetti met truffel room, citroen & cantharellen paddenstoelen is een hart verwarmend pasta recept voor de vrijdag! In dit recept geeft ik je zowel een tip hoe je met verse truffel of juist met truffel tapenade een heerlijke pasta op tafel kan toveren. Let er wel op dat als je voor de tapenade kiest, dat je voor degene met échte truffel kiest (minimaal 3% is aan te raden).
Misschien is het je al opgevallen, maar dit is één van de herfst recepten uit The Lemon Kitchen kookboek. Omdat ik elke vrijdag een nieuwe pasta recept deel op de website, kan ik het niet laten om deze ultieme herfst pasta met jullie te delen.
Vaak is een gerecht veel lekkerder als je het zelf thuis met liefde en aandacht maakt. Ben je op zoek naar nog meer recepten met biologische citroen? Kijk dan eens op deze pagina’s:
Wist je dat we met mijn eerste kookboek The Lemon Kitchen inmiddels op een 5e druk zitten? Super gaaf en ik ben er mega trots op! Het tweede kookboek komt in de lente van 2022 uit en daar vertel ik jullie binnenkort ook meer over. Ga je met dit pasta recept aan de slag? Laat je dan een review achter?
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte