Vegetarische Fish & Chips met erwten dragon dip staat binnen 45 minuten op tafel en is lekker voor jong en oud! Een vegetarisch feestmaal.
Gang Hoofdgerecht
Keuken Engels
Trefwoord Fish and chips, vegetarische recepten
Totale tijd 45 minutenminuten
Auteur Jadis Schreuder
Equipment
oven
Handrasp
staafmixer
Ingrediƫnten
250gramgesneden aardappels met schil
2stuks Quorn gepaneerde filets met citroen & peper
1kleine avocado
200gramdiepvries doperwten
1biologische citroen
3takjes verse dragon
3eetlepelsolijfolie
Instructies
Als eerste was je de aardappels en snijd je ze in friet formaat. Probeer zo gelijk mogelijke aardappel stukken te krijgen, zodat de haring gelijk blijft. Verwarm de oven voor op 220 graden grill stand en leg ze op de bakplaat en druppel er wat olijfolie overheen. Hussel ze door elkaar zodat het goed met de olie is bedekt.
Haal ze er na ongeveer 35 minuten uit als ze goudbruin en krokant zijn geworden.
Mix de doperwten met het vruchtvlees van de avocado, sap van 1/2 citroen en breng op smaak met kruidenzout of zout & peper.
Bak nu de Quorn filets zoals op de verpakking staat of zoals je het lekker vind. Zolang je maar een lekker krokant korstje krijgt.