Klop als eerste de slagroom stijf met behulp van de mixer. Voeg vervolgens lepel voor lepel de mascarpone er aan toe en blijf mixen tot je geen klontjes meer ziet.
Spatel het mengsel luchtig en rasp de helft van de citroen met suiker door het mengsel. Tot het een geheel is geworden.
Verdeel de lange vingers over de ovenschaal. Schudt de Bessola eerst even en verdeel vervolgens de Bessola over de lange vingers heen, tot dat ze onder staan. Lepel hier een paar extra eetlepels van de Bessola overheen. Verdeel er vervolgens een paar schijfjes aardbei overheen. Verdeel vervolgens hier het slagroom/mascarpone mengsel overheen.
Smeer het slagroom/mascarpone mengsel goed uit over de ovenschaal en verdeel vervolgens nog wat mooie aardbeien en de granaatappelpitten er overheen en zorg dat het er mooi en feestelijk uitziet!
Zet voor minimaal 1 uur in de koelkast. zodat het lekker koud wordt. Maak de Tiramisu af met wat poedersuiker en citroenrasp.
Notities
Tip: Wil je nog meer van deze krentenbrij proeven? Dan kan je altijd nog een extra lepel over de Tiramisu schenken.