1stokbrood (biologisch, zoals die van de EkoPlaza)
bakje paddenstoelen a 250 gram
1biologische citroen
1eetlepelLurpak boter (gezouten of ongezouten)
verse kruiden zoals bieslook (basilicum en/of peterselie)
witte peper *of zwarte als je niet anders hebt
Instructions
Als eerste is het belangrijk dat je het stokbrood in dunne plakjes snijd, vervolgens ga je de crostini’s maken, hiervoor heb je wat goede olijfolie of Lurpak nodig om het brood mee in te smeren en even in de oven te roosteren.
Strooi een klein beetje citroenrasp over de crostini’s en zet voor een paar minuten in de oven tot ze goud bruin worden.
Pak nu een anti aanbak pan en voeg hier de olijfolie of Lurpak boter aan toe en bak hier de paddenstoelen met wat verse citroenrasp (ongeveer 1 eetlepel), wat fijn gehakte verse kruiden erbij en wat witte peper. Bren eventueel op smaak met wat zout (veel heb je door de citroenrasp & verse kruiden niet nodig).
Pak de crostini’s en leg hier de paddenstoelen met verse kruiden en citroenrasp op.Smakelijk!