Smeer als eerste de kip in met wat olijfolie, citroenrasp en peper & zout. Zet de oven aan op 190/200 graden en leg de kip in een ovenschaal, voeg hier de abrikozen aan toe (eventueel onder en in de kip) en zet voor 25/30 minuten in de oven. Houdt de kip in de gaten en laat hem lekker krokant en goudbruin worden.
Kook de quinoa zoals op de verpakking staat en laat even afkoelen. Voeg vervolgens wat citroenrasp, en fijn gesneden verse kruiden door de quinoa. Snijd de aardbeitjes door vieren en de abrikozen in kleine blokjes en meng met de quinoa salade.
Zet een grillpan aan en leg hier de (met olie ingesmeerde)courgette plakken op en haal uit de pan als er grillstrepen opstaan. Grill hier ook 2 stukken citroen mee (zie afbeelding). Lekker voor over de quinoa salade!
Serveer de kip en salade met verse kruiden! Smakelijk!