The lemon kitchen heeft cocosmakroken gemaakt met een frissen en een spicy twist! Het past perfect bij de kokos en het heeft iets zomers! Heel makkelijk recept en watertandend lekker.
Gang Tussendoortje
Keuken The Lemon Kitchen
Trefwoord tussendoortje, Zoete recepten
Totale tijd 30 minutenminuten
Servings 12stuks
Author Jadis Schreuder
Equipment
Handrasp
oven
bakpapier
Ingrediƫnten
200gramgeraspte kokos
rasp van 1 biologische citroen
4bolletjes stemgember (zoete gember bolletjes verkrijgbaar bij de supermarkt)
1ei
175mlgecondenseerde melk (bij de supermarkt verkrijgbaar)
Instructies
Verwarm als eerste de oven voor op 175 graden
Snijd vervolgens de stemgember in kleine blokjes (grootte naar smaak)
Meng nu alles met elkaar en gebruik een ijsschep om er kleine bolletjes van 2 cm breed en 2 cm hoog van te maken. Heb je geen ijsschep? Maak dan de bolletjes met de hand. Easy peasy!
Leg de cocosmacronen op de bakplaat en zet voor 20 minuten in de voorverwarmde oven.
Haal ze als laatste uit de oven en laat ze een beetje afkoelen.