Gezonde & super makkelijke lunch! Groente uit de oven met citroen & geitenkaas staat binnen 25 minuten op tafel. Voor groentenlovers!
Gang lunch
Keuken Italiaans
Trefwoord gezonde recepten, groente gerechten, groente uit de oven, Italiaanse recepten, lunch gerechten, makkelijke gerechten
Totale tijd 25 minutenminuten
Author Jadis Schreuder
Ingrediënten
4rode uien
8snack paprika’s
1biologische citroen
verse bieslook
3eetlepelsolijfolie
3eetlepelszachte geitenkaas
2boterhammen *lekker met zuurdesem of spelt brood
Instructies
Verwarm de oven voor op 200 graden (grill stand) en leg eventueel bakpapier op de ovenplaat.
Verdeel de groente over de bakplaat, gebruik de handrasp om citroenzest van 1 citroen over de groente te verdelen. Schenk de olijfolie, peper en zout erover.
Hussel de groente even zodat het allemaal bedekt is met wat olijfolie en smaakmakers.
Zet voor 20-25 minuten in de oven. Als ze klaar zijn haal je de groente uit de oven en pel je de gepofte rode uien. Knijp de halve citroen over de geroosterde groente uit. Dit geeft een heerlijke diepe citroen smaak.
Rooster ondertussen de boterham, zodat hij lekker krokant wordt.
Verdeel wat verse bieslook over de salade en verdeel als laatste de geitenkaas over de salade.