Geitenkaas crostini met citroen & Old English Marmelade
Gang Snacks & Hapjes
Keuken Italiaans
Trefwoord snacks & hapjes, tussendoortje
Author Jadis Schreuder
Equipment
oven
Handrasp
Ingredients
2eetlepelsChivers Old English Marmelade *Te vinden in het jamschap
1biologische citroen1 eetlepel sap & zest van een halve citroen
zachte geitenkaas *Kaasboer
stokbroodfocaccia of ciabatta
Instructions
Als eerste ga je het stokbrood in dunne plakjes (halve centimeter) snijden en verwarm je de oven voor op 200 graden.
Vervolgens smeer je de crostini’s heel lichtjes in met wat extra vergine olijfolie en rasp je er wat citroenzest overheen. Verwarm ze voor ongeveer 6 minuten, totdat ze goudbruin en knapperig zijn geworden.
Haal ze uit de oven, roer citroensap door de geitenkaas en smeer ze ruim in met de zachte geitenkaas en smeer daar bovenop de Chivers Old EngLish Marmelade.
Gebruik de rasp of de zesteur om als laatste de citroenzest (rasp) over de geitenkaas crostini’s te verdelen. Dit ziet er niet alleen mooi en kleurrijk uit, maar is ook superlekker.Smakelijk!