+/- 3eetlepelsNovolio al Limone de Sorrentocitroenolijfolie
2Perziken of nectarines
1Biologische citroenverkrijgbaar bij de EkoPlaza of groenteboer
1/2komkommer
1buffel mozzarella
4plakkenParmaham
snuf zout & peper
Instructies
Voeg als eerste wat Novolio al Limone de Sorento (olie) toe in de grillpan en laat even warm worden. Snijd vervolgens de perzik in plakken (zoals op de foto te zien is). Leg nu de perziken met de binnenkant in de pan.
Houd vervolgens de perziken in de gaten, dat ze niet te snel grillstrepen krijgen. Het is lekker als de perzik wat zachter wordt.
Snijd nu de komkommer in lange dunne repen en snijd vervolgens er kleine blokjes van (1/2 cm bij 1/2 cm).
Leg nu de salade op een mooie schaal en verdeel hier de Parmaham, komkommer, gegrilde perzik overheen en pluk wat van de buffel mozzarella. Verdeel daarna over de salade.
Meng vervolgens de Olio San Mauro Saluti Da Sorrento met wat citroenrasp en besprenkel over de salade. Breng als laatste de salade op smaak met wat zout en peper.Serveertip: lekker met wat brood uit de oven.