Als eerste verwarm je de oven voor op 160 graden hete lucht. Leg de zalm in een ovenschaal en druppel er sap van een ½ citroen over en wat olijfolie. Zet voor 15-20 minuten in de oven, zo krijgt de zalm een perfecte rosé garing.
Haal de zalm uit de oven en verwarm nu de oven voor op 200 graden en grill stand en maak van de wraps dunne en krokante pizza’s in 10 minuten. Je kan er ook voor kiezen ze even in de pan te leggen.
Meng het vruchtvlees van de avocado met de yoghurt, 1 eetlepel citroensap, snuf peper & zout en mix tot je een glad mengsel hebt gekregen.
Was de bietjes en snijd of schaaf ze met een mandoline/kaasschaaf in dunne plakjes.
Smeer nu de krokante wraps in met avocado, leg daarop de dun gesneden bietjes, pluk dan de zalm en verdeel eroverheen.
Versier er wat verse citroen zest overheen. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld nog wat frisse komkommersalade of tzatziki overheen te doen.