Was de cherrytomaten onder koud water. Snijd ze zo fijn mogelijk.
Zet een saus of steelpan op middelhoog vuur en doe hier de Bertolli Salsa per Pizza Originale in samen met een scheutje olijfolie en de fijngesneden tomaatjes. Roer er een theelepel rietsuiker doorheen.
Roer de chutney door en laat het een paar minuten pruttelen, totdat het wat dikker wordt. Proef en breng op smaak met zout en peper. Als je het iets zoeter wilt kan je er een snufje extra suiker aan toevoegen.
Haal de tomatenchutney van het vuur en laat even afkoelen in een bakje.
Ingelegde mosterdzaadjes
Doe 2 eetlepels mosterdzaadjes in het sap van 1/2 citroen en laat 10 minuten weken tot ze zich hebben volgezogen en knapperig worden.
Doe de burrata in een bakje en verdeel hier een paar schepjes van de tomatenchutney over.
Leg daarop de ingelegde mosterdzaadjes.
Maak de borrelplank op naar smaak met de verschillende gegrilde Bertolli groenten en pesto's en kazen, vleeswaren en fruitsoorten naar keuze.
Lekker met een glaasje bubbels, rosé of (m)cocktail!