Rasp de citroen en zet even apart. Snijd de snack komkommer in dunne plakjes en zet apart.
Doe een ei in een bakje en klop met een vork even los, vul het tweede bakje met paneermeel en het derde bakje met bloem.
Dep de wit vis droog en haal eerst door de bloem, dan door het ei en dan door het paneermeel of broodkruim.
Doe een flinke scheut olie in een antiaanbakpan en bak aan beide kanten goudbruin. Je kan een thermometer gebruiken om de kerntemperatuur te meten. Ik zou een kerntemperatuur aanraden van 69-70 graden.
Snijd het briochebroodje open en grill of bak aan de binnenkant krokant.
Meng mayonaise met de in blokjes gesneden augurk en verse dille en de citroenrasp. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de onderkant van de little gem sla en gooi weg.
Smeer het broodje in met de augurkmayonaise en leg daarop de little gem sla, krokante vis burger, verse dille,komkommer en plakjes augurk.