Maak indien nodig de kip schoon en snijd de kip in grove stukken. Marineer de kip met twee theelepels (of 1 eetlepel voor de pittige liefhebber) van de chili olie en 1 el citroensap en zeste (rasp) van 1 citroen bij. Zet een anti aanbak pan op middelhoog vuur en bak ze totdat ze gaar zijn. Let op dat je ze niet te lang bakt, dan worden ze droog.
Kook ondertussen de rijst met saffraan (net genoeg water). Tip gebruik hiervoor een rijstkoker of een speciale pan. Als de rijst gaar is laat je het afkoelen in een koude kom en zorg ervoor dat het geen plakrijst wordt.
Snijd de avocado in repen en de radijsjes in dunne plakjes.
Burrito vullen
Leg de burrito op je aanrecht en leg in het midden eerst de afgekoelde rijst, daarop de gebakken kip, avocado, verse koriander, sriracha saus naar smaak en de radijsjes. Verdeel als laatste de gefrituurde uitjes over de ingredienten. Vouw de wrap als een envelop dicht. Eerst de onderkant over de ingredienten en daarna de zijjkanten en dan rol je hem dicht.
Zet een anti aanbak pan op middelhoog vuur en leg met de kant waar je de burrito dicht gerold hebt in de pan. Zodat de burrito letterlijk 'dicht' schroeit.
Tip verwarm de oven voor op 170 graden en leg de dichtgerolde burrito's in de oven om warm te houden. Serveer wanneer ze allemaal klaar zijn en snijd ze in het midden open voor een mooi effect. Serveer er lekker veel sriracha mayo bij.