3elextra vergine olijfoliede lekkerste die je in huis hebt
1tlmaldon zout / salt flakes
Instructies
Pak eerst een theedoek of een kaasdoek en doe in het midden de 500 ml (geiten) yoghurt en vouw hem dicht. Je kan een bak pakken waar je een zeef op zet, hier leg je de theedoek, waardoor het vocht er onder uit kan druppelen. Doe dit minimaal 2 uur, maar kan prima ook een hele nacht.
Pak een zesteur/handrasp en schil de hele citroen, houd even apart.
Snijd het kontje en de bovenkant van de bloedsinaasappel en citroen af en verwijder de schil, Snijd dan de bloedsinaasappel en het citroen vruchtvlees partjes eruit en zet apart.
Pak een schaal of bordje en smeer hier de uitgelekte hangop overuit en druppel er (zo veel je zin in hebt) van de allerlekkerste olijfolie die je in huis hebt over. Verdeel de bloedsinaasappel en citroen partjes over de hangop en strooi als laatste nog een snuf maldonzout en de citroenrasp/krulletjes over het gerecht.