Snijd eerst de paprika, komkommer, avocado, cherry-tomaatjes in stukken van 2 cm bij 2 cm. Voeg de versnipperde ui en fijn gehakte knoflook toe.
Meng daarna het bouillon blokje samen met lauw warm water tot het is opgelost en voeg dit toe aan de rest van de groente, kruiden en azijn. Rasp de limoenschil totdat je op het witte komt en voeg ook toe aan het geheel. Snijd de limoen door tweeën en voeg het sap toe.
Mix vervolgens alles tot het een glad mengsel en breng op smaak met peper en zout, voeg de garnalen als laatste toe en versier wat koriander blaadjes erover.
Crostini
Mix nu de olijfolie met de koriander, knoflook, peper en zout naar smaak en wat limoensap tot het een kruiden olie is geworden.
Smeer vervolgens de boterhammen in met de kruide olie en zet voor 3 minuten op 200 graden in de oven tot je een knapperige crostini hebt gekregen. Rasp als laatste (zoveel je wilt) Old White over de crostini en dit lekkere maaltje is klaar om op te eten! Tip: Houd je niet van koriander? Geen probleem, bieslook of basilicum is ook lekker!