Verwarm de heteluchtoven voor op 200 graden. Neem een taartvorm en smeer in met roomboter. Maak de springvorm los, leg bakpapier over de bodem en klik de taartvorm weer vast met het bakpapier ertussen.
Beleg de onderkant met kleine blokjes roomboter van 0.5 cm bij 0,5 en bestrooi met poedersuiker en kaneel. Snijd per brooddeeg 12 gelijke stukjes en draai er bolletjes van. Leg de bolletjes naast elkaar in de taartvorm. Bestrooi nogmaals met kaneel en poedersuiker. Leg hier nog een paar kleine blokjes roomboter op en verdeel de andere 12 bolletjes deeg.
Zet de taartvorm 20 minuten in de oven. Haal het monkeybread eruit als het mooi goudbruin is geworden en keer om op een grote schaal. Bedek royaal met de intense vla karamel zeezout. Snijd de banaan in dunne plakjes en verdeel ook over het monkeybread met de karamel popcorn en de pistache nootjes.Eet smakelijk!
Notities
Tip: vind je de intense vla karamel zeezout ook zó onweerstaanbaar? Zet een extra bakje met deze heerlijke vla op tafel.