Snijd of pluk het (oude) brood blokjes van 1 bij 1 centimeter. Druppel er wat ansjovisolie over en bak ze goudbruin en krokant in een antiaanbakpan of in de oven. Zet even apart.
Maak de boontjes schoon en snijd ze doormidden.
Zet een pan met water op hoog vuur doe er een snufje zout in en kook (blancheer) de boontjes kort. Laat ze afkoelen onder koud water. Zo behouden ze hun groene kleur en knapperigheid.
Eieren koken
Vul een steelpan met 3 centimeter water en breng aan de kook. Leg dan de eieren er voorzichtig in en zet een timer op 7 minuten. Laat ze schrikken in koud water. Pel ze en snijd ze in vieren.
Bak de garnalen in een paar minuten gaar. Je kan de kerntemperatuur (60 graden) van deze schaaldieren meten.
Snijd de mini augurkjes in dunne plakjes en meng met de gewassen sla, boontjes, eieren, garnalen en Parmezaanse kaas. Druppel de caesardressing over de salade en hussel alles door elkaar.
Caesardressing
Maak de dressing door de uitgelekte ansjovissen te mengen met de mayonaise, citroenrasp en water. Breng op smaak met zwarte peper.