Rasp de citroen en de sinaasappels en zet apart. Pers de citrusvruchten uit en houd ook apart.
Gebruik een vijzel doe en afsluitbare zak om de koekjes fijn te malen. Doe ook de pecannoten erbij.
Smelt de roomboter in een pan en als dit gesmolten is roer je dit door de koekjes en pecannoten. Doe er 2 el Ernesto Portstroop bij, dan wordt het een krokante en 'sticky' bodem.
Leg een bakpapiertje in de taartvorm en doe hier de koekjes en pecannoten mix in en druk met een flesje of een grote lepel goed aanzodat er een opstaande rand ontstaat aan de zijkant. Je kan hiervoor ook je handen gebruiken om het te 'fine tunen'.
Klop ondertussen de slagroom op met de gecondenseerde melk. Schenk nu ook het sinaasappel en citroensap erbij met de helft van de citrusrasp (zeste). Als het na een paar minuten goed opgeklopt is. Schenk je het subtiel in de taartvorm. Gebruik een spatel om het mooi uit te smeren.
Strooi wat je nog over hebt van het citrusrasp over de taart. Zet de taart afgedekt met plasticfolie in de koelkast en laat minimaal 2-3 uur opstijven.
Haal de taart uit de vriezer en druppel de Ernesto Portstroop over de taart en serveer. Smakelijk!