Een hemels en super makkelijk te maken recept dat binnen 15 minuten op tafel staat! Tagiatelle al ragù maak je met rundvlees, passata, wortel en bleekselderij. Lekker voor het hele gezin!
Gang Avondmaal, Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Trefwoord burrata, Italiaanse pasta, Italiaanse recepten, pasta recepten, ragu
Zet een hoge pan met water op middelhoog vuur, breng aan de kook en doe er een theelepel zout bij.
Hak een knoflook teen fijn en bak in een antiaanbakpan met een scheut olijfolie. Rul het gehakt samen met de wortel totdat het vlees gaat verkleuren en doe er dan ook de dungesneden bleekselderij en gehalveerde cherrytomaatjes en een laurierblaadje bij.
Als het water kookt doe je de pasta erbij.
Schenk nu ook de sugo per pasta erbij, roer even en laat op middelhoogvuur pruttelen, zodat alle smaken kunnen intrekken.
Proef de saus en breng op smaak met zout, peper.
Pak met een nijptang de tagliatelle uit het water en doe bij de saus. Roer even door en serveer in pasta borden.
Verdeel de burrata over 4 borden, druppel er nog wat van je lekkerste olijfolie overheen en verdeel er wat verse basilicumblaadjes overheen.