Was de venkel en de pompoen en snijd de onderkant er vanaf. Snijd ze beiden met een mandoline of goed koks mes zo fijn mogelijke plakken en doe ze in een ovenschaal met een scheut olijfolie, snuf peper, zout en sap van een 1/2 citroen.
Hussel door elkaar en rooster deze groenten ongeveer 20 minuten in de oven totdat de pompoen gaar en gekarameliseerd is. Tip: als je makkelijk in de pompoen kan prikken is hij gaar.Kook ondertussen ook de orzo beetgaar en laat afkoelen. Als de venkel en pompoen klaar zijn haal ze dan uit de oven en laat ze een paar minuten afkoelen.
Mosterddressing
Pak een kom en doe hier mosterd, sap van een 1/2 citroen en rasp (zeste) 1 eetlepel olijfolie, honing bij en roer even. Breng de mosterddressing eventueel op smaak met zout en peper, maar denk er aan dat de olijven ook zout zijn.
Hussel alle ingrediƫnten met wat waterkers salade door elkaar en serveer op een mooie grote salade schaal. Leg in het midden van de salade geitenkaas en verdeel er wat verse tuinkers en eventueel wat extra mosterddressing overheen.