Verwarm de oven voor op 190 graden. Bak de bagels volgens de verpakking. Wil je zelf bagels maken? Bekijk dan hier het bagel recept en strooi er sesamzaadjes overheen.
Meng de roomkaas met fijngehakte bieslook en zeste (citroen rasp) en breng op smaak met kruidenzout en peper.
Bak de pijnboompitten goudbruin.
Haal de zalm uit de verpakking en knijp een halve citroen uit en verdeel over de zalm. Als je voor verse zalm kiest snijd het dan in dunne plakken.
Laat de bagels iets afkoelen en smeer ze dan zowel aan de boven als de onderkant ruim in met de bieslook roomkaas. Snijd de avocado in dunne repen. Gebruik een goed koksmes of mandoline om dunne plakken van de courgette te snijden. Druppel wat citroensap en kruidenzout over de courgette en avocado.
Beleg de bagel vervolgens met avocado, courgette slierten, zalm en pijnboompitten.