Leg de puntpaprika's en de cherrytomaatjes in de ovenschaal en besprenkel ze met wat olijfolie, peper en zout (naar smaak). Bak dit voor 20 minuten in de oven.
Snijd de verse kruiden in grove stukken.
Bereid de couscous volgens de instructies op de verpakking. Zodra de couscous wat afgekoeld is, voeg je hier nog citroenrasp (van een halve citroen) en verse kruiden aan toe.
Snijd de courgette in lange plakken en smeer ze in met wat olijfolie. Leg ze vervolgens in de grillpan tot dat eraan beiden kanten grillstrepen ontstaat.
Meng als laatste de geitenyoghurt met de fijngehakte knoflook, citroenrasp, een paar druppeltjes citroensap, verse kruiden (munt en koriander). Breng het verder op smaak met wat kruidenzout of peper en zout. Roer en je geitenyoghurt dressing is klaar!
Notities
Tip: Ben je niet zo gek op koriander of munt? Gebruik dan basilicum en bieslook.Ben je gek op deze couscous met gegrilde groente? Maak dan eens Ciabatta met gegrilde paprika en kruidenolie.