Als eerste zet je de frituurpan of de airfryer aan en bereid de vega bitterballen op de verpakking staat.
Ga vervolgens de de kruidendip maken, hak een handje vol van basilicum en peterselie fijn en meng dit met de geitenyoghurt, voeg 1 theelepel citroensap en 1 theelepel citroenzest toe en breng op smaak met zout en peper. Meng de dip goed en schenk in een bakje.
Snijd vervolgens van de snackgroente wat plakjes af.
Terwijl je de vega bitterballen klaarmaakt, ga je aan de slag met het opmaken van de luxe borrelplank.
Als eerste verdeel je de ingrediënten zo mooi mogelijk op de plank en houdt in het midden plek vrij voor de vega bitterballen en de kruidendip. Leg de buffelmozzarella op een schaaltje en druppel hier wat extra vergine olijfolie overheen. Zet dit ook op de borrelplank.
Als laatste doe je de krokante vega bitterballen in een mooie kom. Zet deze kom in het midden van de borrelplank, zet de dip ernaast en het feest kan beginnen!
Notities
Serveertip: lekker met een glas wijn of een ander verfrissend drankje erbij!