Vitaia natuurlijke beauty supplementen

Vitaia natuurlijke beauty supplementen

Onlangs kwam ik het merk Vitaia tegen, een jong bedrijf dat natuurlijke beauty supplementen verkoopt voor huid, haar, probiotica, body, mood & weerstand. Via de schoonheid salon Mooi & Fris van een vriendin van mij was ik nieuwsgierig geworden en ben ik begonnen met de ‘Picture Perfect’, ‘Skin Army’ & ‘Silky Hair Affair‘ variant. Nu zijn je huid en haar een weerspiegeling van je gezondheid en gemoedstoestand, dus het goed voelen van vanbinnen straal je uit naar buiten. Naast dat gezond eten, genoeg slapen en genoeg bewegen belangrijk is kan iedereen wel een extra boost gebruiken. Deze supplementen bevatten alleen krachtige stoffen en zijn dus 100% bullshit vrij. Ik ben er nu een paar weken mee bezig en ik kan je zeggen dat ik echt al een groot verschil zie, zo is mijn haar glanzender, valt het minder uit, is mijn huid dikker en glanzender geworden. Ik zie er echt ‘frisser’ en fitter uit. 

Vitaia natuurlijke beauty supplementen

Deze beauty supplementen zijn gericht op het verhogen van je energieniveau, ontgiften, een goede nachtrust, het verbeteren van je huid, haar en nagels en daarnaast wordt dus de natuurlijke schoonheid van binnenuit gestimuleerd. Het doel zodat je, je goed voelt en dat uitstraalt als een zonnestraal! 

Goed om te weten is dat deze supplementen wetenschappelijk zijn ontwikkeld in samenwerking met experts met voeding en gezondheid.  Je kan dus grote stappen zetten om je lijf in topconditie te houden. Je kan bijvoorbeeld ook met een persoonlijke VITAIA-dietiste aan de slag gaan om jouw levensstijl te verbeteren en bepaalde doelen te behalen. Zo is er bijvoorbeeld ook een supplementen variant voor pms (als je enorme menstruatie klachten hebt).

Gezonde ingrediënten 

‘Skin Army’ is het andere product voor mijn huid waar ik onlangs mee begonnen ben. Overigens geheel vegan! Het is letterlijk een ‘leger’ aan bescherming tegen schadelijke invloeden op mijn huid. Het zit boordevol antioxidanten en probiotica die levend mijn darmen bereiken en daar hun harde werk verrichten. Gezonde darmen = gezonde huid! Ik neem ze met water in op een nuchtere maag in de ochtend, voor het slapen gaan kan ook. De antioxidanten zijn bijvoorbeeld kurkuma. Lees hieronder verder over nog meer bijzondere gezonde ingrediënten. 

 
Jadis met Vitaia natuurlijke beauty supplementen

VITAIA - FRISSE SCHOONHEID VAN BINNENUIT

Deze probiotica heeft een paar gunstige effecten:

  • Houdt de symptomen van onevenwichtigheden op afstand en remt de productie van ziekte verwerkkers.
  • Vermindert de allergische reactie bij o.a. hooikoorts en stimuleert de aanmaak van allergie=remmende stoffen.
  • Zwarte peper stimuleert de bloedcirculatie en de reinigen van de huid. 
  • Kurkuma wordt door de zware peper weer beter opgenomen en bindt zich aan giftige metalen in mijn lichaam en werkt ontstekingsremmend.
  • De ‘grote klit’ ja dit is echt een ingrediënt haha en helpt van binnenuit bij het behoud van de normale structuur, elasticiteit en het uiterlijk van de huid. 
  • Zuurbes zuivert de vette huid en verstopte poriën en kalmeert irritaties en roodheid.
  • Konjac gaat onzuiverheden en overtollige talg in de huid tegen.
Ben jij nou ook opzoek naar bijvoorbeeld beauty supplementen met collageen en/of andere gezonde stoffen voor je lichaam? Volg ze op social media en bekijk hun website. 
 

 

#Dit artikel heb ik geschreven in samenwerking met Vitaia 

Vitaia natuurlijke beauty supplementen

Meer inspiratie over gezonde voeding & levenstijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *