+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

Italiaans, mijn favoriete keuken! Waarom? Omdat het het altijd staat voor smaak, kwaliteit en verse/lekkere ingrediënten. Het is een vrij simpele keuken, maar ook heel dankbaar. Wat je proeft is vrijwel altijd lekker, omdat ze het in Italië heel normaal vinden om wat langer in de keuken te staan en met veel liefde en aandacht te koken. Dat is iets wat we in Nederland nog wel eens vergeten. Ik probeer echt als een Italiaan te leven, dagelijks heel lekker en voedzaam koken, hoe het eruit ziet en bewust zijn waar ik mijn producten haal. Omdat veel van mijn recepten Italiaans én vegetarisch zijn, heb ik voor jullie een verzamelartikel: vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen gemaakt. Volgende week is het de Nationale week zonder vlees, doen jullie ook mee?

Salade met buffelmozzarella en Coeur de Boeuf tomaat

Lekker met een crostini en een zelfgemaakte kruidendressing! Coeur de Boeuf tomaten zijn echte ‘vlees’ tomaten die qua smaak en structuur doen denken aan vlees, door de smaak ‘umami’. Deze bijzondere tomaten kan je bij sommige supermarkten krijgen, groenteboer en op de biologische markt!

Salade met buffelmozzarella en Coeur de Boeuf tomaat

Citroen pasta met Pomodorisaus en Parmezaan

Een hemels receptje wat vrij simpel is, maar door de San Marzano tomaten, de citroen fettuccini, de lekkere Parmezaan (van de kaasboer) en de biologische citroen zet je zo een perfecte maaltijd op tafel. Ook bij dit gerecht, wat van origine vegetarisch is, mis je totaal geen vlees! 

Citroen pasta met Pomodorisaus en Parmezaan

Meringue basis recept met citroen 

Het is een receptje, waar je even tijd voor nodig hebt maar daarna heel erg blij met het eindresultaat bent! Je mag mij echt wakker maken voor lekkere meringue en schuim, wil je er een Pavlova van maken smeer er dan wat slagroom op met wat vers fruit! Zoals passievrucht, mango, citrus of een andere lekkere fruitsoort. Heb je weinig tijd? Maak dan Pavlova met mango, passievrucht en citroen.

Meringue basis recept met citroen

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Mijn naam is Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de biologische citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie, voel & proef je overal in terug. Allemaal eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder
Samenvatting
recipe image
Naam recept
Vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen
Auteur
Gepubliceerd op
Beoordeling
51star1star1star1star1star Based on 13 Review(s)

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This