Om te vieren dat ik een trotse ambassadeur van Le Creuset Nederland ben en de feestdagen eraan komen. Mag ik deze bijzondere en prachtige pan weggeven. Hoe je mee kan doen lees je hieronder! Truffel Mac and Cheese met citroen stond al een hele tijd op mijn lijstje om te maken. Want kaas, pasta en citroen zijn een gouden trio! Strucuur, romig en fris samen in een geweldig hap en dan met een extraatje van de truffelboter. Op kantoor én thuis hebben we enorm genoten van Truffel Mac and cheese met citroen. Zie hieronder het recept!

koken met le creuset en maak mac and cheese 'the lemon kitchen

Lekker truffel mac and cheese met citroen recept

Koken met Le Creuset

De mooie Limited Edition Soirée van Le Creuset (4,2 L) verrast met Hajar prachtige uitstraling al je zintuigen. De iconische gietijzeren braadpan van Le Creuset is nu nog stijlvoller. De Limited Edition Soirée is een feest voor het oog door zijn extravagante design. De rijke kleur Deep Teal, met het voor Le Creuset typerende kleurverloop, is met geometrische gouden ornamenten versierd. De gouden Le Creuset-knop zorgt voor een bijzonder stijlvolle presentatie op tafel. Met deze exclusieve braadpan staat niets meer een geslaagd diner in de weg. Deze pan kan zoals in dit Mac & Cheese recept te zien is ook gewoon de oven in! De pastasoort die ik erbij heb gebruikt zie je op de afbeelding hieronder. 

Lekkerste pasta bij Mac and cheese met citroen 'the lemon kitchen

Lumache de lekkerste pasta bij mac and cheese

[tasty-recipe id=”20809″]

truffel mac and cheese 'the lemon kitchen

Mac and cheese met truffel en Citroen in een Le Creuset Pan

Kans maken op deze Le Creuset pan?

  1. Volg op Instagram & Facebook @Thelemonkitchennl & @Lecreusetnederland
  2. Meld je via deze Website aan voor de nieuwsbrief én laat in een reactie onder dit recept weten waarom je deze pan wilt winnen.

De winnaar wordt een week voor kerst bekend gemaakt, zodat je er tijdens de feestdagen nog mee kan koken! 

Le Creuset Kook inspiratie 

Willen jullie nog meer Le Creuset inspiratie? Maak dan bijvoorbeeld eens stoofvlees met speciaalbier, citroen en pastinaak stamppot.

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

# In samenwerking met Le Creuset Nederland