The Lemon Kitchen Kookboek

The Lemon Kitchen Kookboek

Vandaag komt mijn droom uit!

En als ik eerlijk ben ik vind het geweldig en eng tegelijkertijd. Terwijl ik dit artikel schrijf heb ik mijn kookboek nog niet in mijn handen gehad. Het gevoel dat ik erbij krijg, doet mij denken aan mijn kindertijd. Wanneer ik wakker word en besef dat ik jarig ben, mijn nieuwste kleding aan mag trekken en er beneden een grote citroentaart op me staat te wachten. Ook wel te omschrijven als hyper, spanning en overweldigend enthousiasme, haha. Cold feed, wordt het misschien ook wel genoemd. Het The Lemon Kitchen Kookboek met de Siciliaanse citroen in de hoofdrol verschijnt officieel vandaag en ik ben zo ontzettend benieuwd hoe het er in het ‘echt’ uit gaat zien en wat jullie reacties zullen zijn. Ik ben in ieder geval super trots op dit resultaat en dankbaar voor alle mensen die dagelijks mijn website bezoeken, iedereen die hier aan mee heeft gewerkt en dat ik mijn visie met een steeds groter publiek mag delen.

Mijn kinderdroom

Voor mij is dit niet zomaar een kookboek, het is een samenvatting van mijn 28 jarig bestaan waarin dagelijks lekker eten met een frisse twist van biologische citroen centraal staat en waarbij ik al mijn creativiteit kwijt kan. Als jong meisje stond ik al graag in de keuken, ging graag mee naar de markt en speciaalzaken en keek ik elke dag weer uit naar alle eet & kookmomenten. Ik zie mezelf nog in de keuken staan op een trappetje naast mijn ouders. Laatst vroeg mijn business coach waarom ik dit boek heb gemaakt? Er zijn natuurlijk enorm veel redenen om dit kookboek te maken maar als ik diep in mijn hart kijk is het echt omdat ik hoop zo veel mogelijk mensen te kunnen inspireren om voor dagelijks geluk te kiezen, waarbij dagelijks lekker eten een grote rol speelt. Wij hadden het vroeger niet breed, maar wat ik wel geleerd heb is dat lekker eten niet moeilijk en duur hoeft te zijn. Zo stond er altijd wat lekkers op tafel. Wat er met de paplepel is in gegoten: Kies voor vers, kook met liefde en voeg een frisse touch toe! Dit kan al door een kleine toevoeging van citroensap en/of zeste (schil). De onmisbare smaakmaker in je keuken! Dit vinden de Italianen overigens vanzelfsprekend. In het kookboek zie je 45 redelijk eenvoudige recepten met rijke smaken, veel groente, vis, een beetje vlees en wat zoet-frisse terugkomen waar veel herinneringen aan verbonden zitten.

jadis schreuder op de markt
Kleine Jadis Schreuder op de markt.

Naast peper en zout stond er bij ons vroeger ook citroen op tafel. Net zoals mijn moeder kook ik graag op gevoel en soms is een frisse touch op het laatst heerlijk!

Mijn eet herinneringen

Soms poppen er spontaan nog gerechten op van toen ik maar een paar jaar oud was. Zoals de avocado dip met citroen en Herbamare kruidenzout van oma. Al het lekkers wat ik van mijn mama op de markt mocht proeven en haar lekkerste pastaatjes en Italiaanse verzinsels. Maar ook laatst nog een gerecht toen ik tijdens de basisschool bij een vriendje/vriendinnetje ging spelen. Mijn vader, moeder en oma hebben zo allemaal hun eigen kookstijl, waarbij mama en oma vooral de biologische citroen als favoriet hadden. Had mijn vader de fris-zure limoen als favoriet in de keuken, hij ging vroeger geregeld naar Thailand. Wanneer hij dan terugkwam zat ik al te watertanden wat voor gerechten hij nu weer had geproefd. We gingen dan samen naar de toko en maakte de lekkerste gerechten. Stel je voor dat je 6 jaar oud bent, eten is je leven en grote passie en je vader maakt een ‘veel te pittig’ Thais gerecht. Maar het kon me niks schelen hoe pittig het was, ik vond het zo lekker. De tranen liepen over mijn wangen, maar wat was het genieten! Samen met mijn zussen hebben we hier zo vaak van genoten. Afblussen? Dat doe je met kleine banaantjes en/of plakrijst. Maar ook zijn bananen gerecht met gedroogde ham, citroen en kaassaus is hemels en verrassend. Terug te vinden in dit kookboek! Verder zie je veel antiek servies, wat ik al meer dan 10 jaar samen met mijn moeder spaar en Le Creuset terugkomen.

Concept – The Lemon Kitchen

Na twee jaar op een theateracademie met zang en dans gezeten te hebben en eigenlijk alleen maar uit te kijken naar de lunch, heb ik ervoor gekozen om iets met eten te gaan doen. Zo ging ik in 2014 naar de Middelbare Hotelschool in Den Bosch. Tijdens mijn stages bij Oud Sluis (Sergio Herman) & WY Brussels (Joel Rammelsberg) zaken in Nederland & België kwam ik tot het besef dat een fris element van citrusvruchten met de biologische citroen in het bijzonder centraal stond daar in de keuken. Het is een onmisbaar ingrediënt in de keuken. Want een ‘zuurtje’ is essentieel om een gerecht in balans te krijgen. Mijn gedachte was toen: “Dus wat ik normaal vind is voor de gemiddelde thuiskok nog onbekend terrein!? En eigenlijk zó makkelijk.” Hierna ben ik met veel enthousiasme de studie Food Innovation studie begonnen. Ik dacht: “Hoe is het mogelijk dat er een HBO studie bestaat waarbij je het dus de hele dag over eten hebt!?” In mijn laatste jaar heb ik de kans gekregen om Topklas Ondernemen te volgen, gecoacht te worden door o.a. Bob Hutten en af te studeren met een ondernemersplan voor mijn eigen onderneming.

Kookboek met de biologische citroen in de hoofdrol

Ik ben super trots dat ik naast auteur ook de receptontwikkelaar, foodstyliste, foodfotografe & illustrator ben. Heel eerlijk gezegd wist ik ook niet wat ik mij op mijn hals had gehaald. Het was een gigantisch project, waarbij ik één ding zeker wist; ik wil het graag zelf doen. Ik weet dat ik heel perfectionistisch ben, veel van mezelf en anderen kan vragen. Maar ook dat als ik vrij wordt gelaten ik het echt als een kunstproject kan zien en alles samen zal komen. Daar heb ik op vertrouwd en zo ben ik begin zomer 2019 begonnen aan dit proces. Ik ben naar Sicilië gegaan (Dé hoofdstad van de citroen), daar mezelf een week opgesloten en aan het informatieve gedeelte begonnen. Super inspirerend natuurlijk als je tussen de citroenbomen mag schrijven, proeven, praten, koken en zonnen. Ik ben een paar dagen opgetrokken met de citroenleverancier van Ekoplaza, waar ik wekelijks in Nederland mijn biologische citroenen (de lekkerste) haal en waar ik trotse ambassadrice van ben. Vanaf volgende week kan je ook hier The Lemon Kitchen kookboek kopen! Tip: je krijgt er een gratis citroen bij!

The Lemon Kitchen Kookboek

Ik hoop dat ik jullie kan en mag enthousiasmeren om de biologische citroen voortaan als basis ingrediënt in de keuken te beschouwen, vaker voor biologisch (onbespoten) te kiezen en vooral te genieten. Sommige gerechten proef je niet de citroen direct terug maar zorgt het wel voor een verfrissende balans. Laat elke dag een feestje zijn! Iets wat we nog van de Italianen kunnen leren. Van zelfgemaakte Limoncello, citroenjam (gemaakt van de leftovers van de Limoncello), groente uit de oven, borrelplanken, vruchten uit de zee, ceviche tot winters stoofvlees met een frisse twist. Wil je dit informatieve kookboek bestellen? Klik dan hier! Als je net als ik een enorme fan van Foodies Magazine bent, dan heb ik iets leuks voor je! Als je nu een jaarabonnement afsluit krijg je mijn kookboek erbij.

Winactie Gele Le Creuset Set + kookboek

Om te vieren dat het kookboek heel vlot verkoopt en omdat het prachtige servies van Le Creuset mooi terugkomt in het boek, mag ik een gele set weggeven die je ook kan spotten in het boek! Uiteraard krijg je er een kookboek bij.

Meedoen?

 1. Volg @thelemonkitchennl & @lecreusetnederland op Instagram & Facebook
 2. Laat in een reactie onder dit artikel weten waarom je wilt winnen.
 3. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief, daarin wordt de winnaar binnenkort bekend gemaakt.

93 reacties

 1. Ik vrees dat de actie voorbij is 🙁

  Heb zalige Limoncello a la Jadis gemaakt ! Moest voor vele vrienden een flesje bewaren 🙂
  Ik ga de kookboek ook bestellen, helaas was de jam totaal mislukt ( vond het nl zonde om alle citroenen weg te gooien )

  Ik ga je kookboek bestellen .. can’t wait to make and taste it !

 2. Beste Jadis, gefeliciteerd met dit prachtige kookboek! Zag het laatst liggen bij Ekoplaza Tilburg en was er meteen door gepakt. Graag kom ik aanmerking voor Le Creuset schaal/schalen en natuurlijk jouw boek omdat ik sowieso fan ben van citroenen en dus erg benieuwd ben naar jouw recepten én om jouw gerechten in zo’n prachtige gele schaal te mogen presenteren.

 3. Heb nu zeeën van tijd om deze heerlijke frisse recepten eens uit te proberen en mijn gezin lekker mee te laten genieten .
  Wat een leuke zomerse actie en natuurlijk verkoopt dit boek als een malle.

 4. Wauw wat een super leuke actie! Ben dol op koken en nieuwe recepten uit te proberen. Gebruik momenteel niet heel veel citroenen in mijn gerechten omdat ik vaak niet weet hoe. Maar vind het heerlijk door bijvoorbeeld een citroen risotto. Ga graag op ontdekking om meer gerechten te maken met verse en frisse biologische citroenen 😊. Het peper en zout stelletje zal ook nog eens erg leuk zijn bij mijn food foto’s (FoodLifeSteef).
  Heel benieuwd naar dit heerlijke kookboek. Laat elke dag inderdaad een feestje zijn!

 5. 5 sterren
  Ik heb zelf ook een enorme passie voor citroenen door mooie herinneringen in het zuiden van Spanje waar ook altijd een citroen op tafel lag tijdens het eten tussen de citroenbomen.
  Ik hoop het boek te winnen, maar anders weet ik wel zeker dat ik hem koop!

 6. Omgggg ok ik heb dus gister jou ontdekt. En dit is gewoon mijn smeekbeden beantwoord. De citroenen hemel. Ik leef voor zuur en citroenen. In mijn tas vind je altijd wel droge worst of een citroen. Ik neem ze mee uit de meest wilde locaties in mijn koffer. Ik pluk ze gewoon: jjapan, griekenland,sardinie. Ik heb een grote tupperware en daar gaan ze mee in. En ja ik ben wel eens gechecked maar ze
  Mogen altijd gellukig mee. En dan begin ik niet eens over mijn limoncello liefde dankzij mijn oom. Dus of ik dit wil winnen heel heel graag. Favoriet kleurtje , kookboek verslaving en citroen 🙂 yeeeessss please

 7. Wat een leuke winactie !
  Ik zou dit geweldige boek heel graag willen winnen voor me dochter van 18 die op zichzelf gaat wonen. Ze is gek op Citroen gebak Limocello vis met 🍋 Citroen dus dit fantastische boek zou echt heel van pas komen.

 8. 5 sterren
  Wauw! Gefeliciteerd! En wat een 🌞 boek! I love citroen! Lekker fris, zuur en zoet tegelijk. Ik waag dus graag een gokje! Ook de set van @lecreuset is fantastisch!

 9. Ik ben erg nieuwsgierig naar wat ik allemaal nog meer kan met citroenen, naast waar ik ze standaard al voor gebruik. Daarom zou het kookboek erg welkom zijn! Ik kan niet wachten om er mee te koken/bakken! En Le Creuset? : Práchtig!

 10. 5 sterren
  Super leuke win actie! Ik doe graag mee voor wat extra zonneschijn in de keuken! Dat kan tenslotte iedereen wel gebruiken in deze tijd! Het boek ben ik nog het meest nieuwsgierig naar! En die zou ik dus ook ontzettend graag winnen ♡♡♡♡

 11. Alweer een fantastisch voorbeeld van
  “Of you can dream it, you van do it”
  Dusss.. deze dame gaat heerlijk dromen van al het lekkers dat de binnenkort mag gaan maken en proeven 😉

 12. 5 sterren
  Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik fan ben van citroenen. Mijn lievelingskleur is toevallig ook geel. Ik ben zo benieuwd wat ik allemaal met citroen kan klaarmaken. Het boek ziet er ook prachtig uit samen met deze mooie set. 💛

 13. 2 lievelings in 1 winactie, citroenen en le creuset ❤️
  Le creuset ken ik en vind ik geweldig, je boek nog niet en daar ben ik heel erg nieuwsgierig naar!

 14. Ik ben eigenlijk helemaal niet van winacties, maar ik was aangenaam verrast toen ik getagd was. Wat een mooie website en Instagram feed en mooie recepten. Ik hou van inspiratie opdoen online, maar bladeren door kookboeken heeft toch een apart plekje 💛☺️

 15. 4 sterren
  Een op en top zomerse actie in deze dagen waar een vakantie niet vanzelfsprekend is.
  Summer is magic en ik ben ervan overtuigd dit boek ook!

 16. 5 sterren
  Wat een super actie! Ik verbruik volgens mijn groenteboer meer citroenen dan wie dan ook,met het kookboek zou ik vast weer mooie nieuwe gerechten kunnen maken! En de gele LeCreuset spullen vallen mooi in mijn al bestaande collectie met blauw en wit, vooral de peper en zout molens staan nog hoog op mijn verlanglijstje!

 17. 5 sterren
  Wat een ge-wel-dige winactie!! Wat zou ik je kookboek graag winnen.
  Hij zou enorm van pas komen, bij het uitoefenen van mijn uit-de-hand-gelopen-hobby: koken & bakken!
  En een vleugje citroen is natuurlijk niet te missen! 🍋🍋 Groetjes, Emmelie

 18. Wat een toffe winactie en wat enorm leuk om over je achtergrond én de totstandkoming van je boek te lezen. Die kinderfoto met die te schattige citroengele regenlaarsje waren natuurlijk een voorbode voor het succesvolle culinaire pad waarop jij je nu begeeft. Ik zou dolgraag het kookboek winnen omdat ik dol ben op koken en bakken, altijd op zoek ben naar nieuwe kookinspiratie én de citroen een heerlijk fris ingrediënt vind voor de komende zomermaanden. Wat is nu leuker dan dit te serveren op deze mooie Le Creuset set?

 19. Geweldig!! Wat een WAANZINNIG mooi zomers pakket 🍋🍋🍋 Wat klinken de recepten heerlijk! Kan niet wachten ermee aan de slag te gaan! #superlief dat jullie dit organiseren! 😍 Aan alle stapjes voldaan. Ik ga het gelijk openbaar delen #duimen

 20. Sinds ik als op uitwisseling ben geweest naar Sicilië ben geweest heeft het een plekje in mijn hart. Heel Italië wel, maar Sicilië het meeste.
  Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe Italiaanse recepten, maar citroen gebruik ik eigenlijk nooit. Zou dit graag leren meer te gebruiken.

 21. Wat een leuke winactie. Ben zo benieuwd naar al die lekkere recepten. Met vrienden genieten van al dat lekkers.
  En dat met de mooie producten van Le Creuset.

 22. Wat ben ik benieuwd naar het bananengerecht van jouw vader, gedroogde ham, Citroën, kaassaus en om hierbij te kokkerellen met een pan van le creuset vind ik super. Want ook ik heb leren koken in deze pan samen met de vorige generatie (mijn moeder) Daarom zou ik graag jouw kookboek en deze vrolijk gekleurde set winnen. Yolanda

 23. 5 sterren
  Ik wil dit graag winnen omdat mijn nieuwe keuken helaas niet door gaat. Om die pijn te verzachten en mijn keuken op te fleuren zou dit enorm helpen.

 24. Heerlijke recepten met een prominente rol voor de citroen lijkt me super en ik loot heel graag mee! De aankleding met behulp van het sfeervolle gele Le Creuset set is dit toch helemaal het einde! Als jonge moeder is dit een droom van een cadeau en aangezien ik me het nu niet kan veroorloven mezelf te verwennen met dit prachtigs loot ik citroentastisch mee!

 25. Gefeliciteerd met je boek. Wat mooi dat je je dromen achterna gegaan bent. Dit kost altijd inspanning, groei en verandering maar het is je zeker gelukt. Dat blijkt wel uit de vrolijkheid die jij, je boek en het servies uitstralen.
  Het laat mij ook stralen. Ik zou het daarom ook wel in mijn huis willen hebben….. een stralend middelpunt!

 26. Al vanaf jongs af aan gek op limoenen/citroenen! Je kon me blij maken met van alles waar citroenen in verwerkt zaten! Naast dat ik van citroenen houdt ben ik ook een enorme foodie! Ik kan niet wachten om eens een gerecht uit je boek te proberen! (Ook zeker een heel mooi design!) 🌷🍋🤩

  1. 💛🍋💛 whoop whoop 💛🍋💛 wat een superrrr actie ik doe heel erg graag mee,ben benieuwd naar alle heerlijke recepten ,je kookboek heeft een mooie vrolijke cover
   spreekt meteen aan,nieuwee kook inspiraties zijn zeer welkom. Ben zelf ook dol op citroen 🍋🥰

 27. Wauw, wat een prachtige set en gefeliciteerd met het kookboek! Waarom ik de set + het kookboek zou willen winnen is om mijn basis skills en de ingrediënten die daarbij horen te kunnen uitbreiden (met in dit geval de citroen). Daarnaast zijn de gele schaaltjes ontzettend zonnig om straks lekkere salades in te maken en in de tuin op te eten ☀️

 28. 5 sterren
  Ik doe onwijs graag mee voor mijn zus. Zij heeft een nieuwe keuken en nieuwe spulletjes passen daar heel leuk bij! Zij is ook dol op de kleur geel. Dus ik ga duimen!

  1. 5 sterren
   Superleuk dat je een winactie doet! Over 46 dagen krijgen mijn vriend en ik de sleutel van onze eerste eigen woning 🙂 kookboeken zijn zeer welkom want ik heb nog wat te leren in de keuken! 😍 Daarnaast ben ik gek op citroen.

 29. Super leuk dit!!! Waarom ik wil willen? Ik ben gek op citroen, alleen weet dit niet altijd goed te verwerken in recepten. 🍋 Het lijkt me een prachtig boek waaruit ik veel kan leren en geweldige recepten kan halen. 🍀

 30. Wat een leuke winactie! De foto’s alleen al bezorgen me instant-happiness! Dus ik kijk er al heel hard naar uit om dat vrolijke gevoel nog meer in huis te halen met lekkere gerechtjes. Inspiratie uit het boek en een opfleurende tafelset zouden alles compleet maken ☺️

 31. Wie wordt er nu niet blij van dat geel! Heerlijk als je s morgens (na een slechte nacht ) in de keuken toegestraald wordt door dit geel? Ik doe heel graag mee

 32. Sommige mensen stoppen met dromen, nemen het leven hoe het komt en nemen daar ook vrede mee. En dit terwijl dromen ons leven zo enorm kunnen verrijken. Ik hou ervan om te lezen hoe mensen hun droom waarmaken dat is inspirerend voor iedereen. Ik maak zelf ook mijn dromen waar door prachtige plekjes te ontdekken op onze mooie planeet, rondreizen naar nieuwe bestemmingen andere culturen en eetgewoonten leren kennen dat geeft mij voldoening en hoe meer ik reis hoe groter de droom wordt om steeds weer nieuwe plekjes te ontdekken. Geel is een kleur die ik overal ter wereld tegen ben gekomen en geeft me steeds opnieuw een warm gevoel en mooie herinneringen, ik doe dus graag mee om dit mooie gele setje te winnen en om jouw droomverhaal te lezen. Vele groetjes, Magda

 33. Jaaa zo leuk, Wij doen graag mee… The Lemon kitchen kookboek staat al een tijdje bovenaan op ons lijstje…🍋🍋

 34. Wauw….. dít zal zeker zo mooi 😍 staan in mijn keuken nu ik verhuisd ben wil ik heel graag buiten eten in het prachtige servies 👌🏽op het balkon en ben verzot op citroenen en zo een mooi komt goed van pas voor deze keukenprinses 🍀🎁

 35. Jaaaaa 😍 Wat een geweldige prijs.
  Ik word er meteen helemaal vrolijk van ik heb meteen geliked en gedeeld 😁 Ik maak heel heel graag kans ik ga duimen 🙏🙏💖💖kan wel wat nieuwe kookinspiratir gebruiken!

  1. 5 sterren
   Ik ben zo benieuwd naar de recepten in het boek! hier zijn ik en mijn twee kindjes gek op citroen dus het komt hier wel goed terecht. En geel de zo’n vrolijke zomerse frisse kleur, hou er van 🍋

 36. Wauw gave wedstrijd. De Creset pannen zijn wcgt superfijn door hun dikke bodem. Ik vind het echt een pre dat ze ook in de oven kunnen. Heel graag win ik jouw kookboek om al die fijne gerechten gelijk in mijn gele pan te bereiden.

 37. Jouw kookboek staat op mijn lijstje. De cover is heel mooi! Ik kan wel wat kookinspiratie gebruiken. De servies van Le Creuset is heel zomers, word je vrolijk van 🙂

 38. Wat heerlijk om jouw verhaal te lezen! Opgevoed met citroen. Vroeg me al af waardoor jouw voorliefde daarvoor was ontstaan. Werd me nu duidelijk😉.
  Waag als Le Creuset fan een gokje om én jouw mooie kookboek te winnen en die mooie Le Creusetset!

 39. Wie zou je dit niet willen winnen? Dol op de zomer, citroen, geel, koken, mooi keukengerei… al een tijdje op zoek naar een peper en zout molentje maar kan niet kiezen haha, zou leuk zijn!!!

 40. 5 sterren
  Wauw wat een te gekke en gulle winactie! Ik maak heel erg graag kans om mijn lieve vriend te verrassen. We zijn beide gek op koken en zouden graag samen de recepten uit je kookboek proberen. En wat een mooie set van Le Creuset Nederland🍀❤️

 41. Wat een mooie zonnige set van Le Creuset Nederland en fijn inspirerend kookboek, ik loot heel graag mee! 💛
  Ben trouwens gek op citroenen. 🍋🍋🍋

 42. Ik volg je nu al zo lang op Instagram, en ben erg benieuwd naar de recepten ik het lemon kitchen kookboek! Ik zou dit pakket super graag willen willen! Ook dat gele Le Creuset setje zou super leuk staan in onze groen/gele woonkeuken, lekker zomers ☀️☀️☀️

 43. Ja wat een super gave prijs!! Ik houd heel erg van de smaak van citroen en de vrolijke kleur geel!! Ik doe graag mee. Groetjes Wendy

 44. 5 sterren
  We zijn hier flink aan het koken en proberen nieuwe gerechten uit. Dit lijkt me een inspirerend boek! Zou het graag winnen, tesamen met die hippe gele Creuset-set. Prachtig!!

 45. Fantastisch om te zien hoeveel liefde en passie er bij jou is. Zelf ben ik dol op koken en experimenteer ik graag in de keuken. Leer graag nieuwe recepten en mogelijkheden kennen, ik denk dat jou kookboek onze keuken compleet maakt!
  De limoncello moet nog even op zich laten wachten, maar wat een fantastisch leuk idee!

 46. Wat een prachtige Le Creuset Set in een hele mooie frisse gele kleur. Deze zou ik heel graag in mijn keuken hebben staan samen met jouw fijne kookboek waarbij de biologische citroen 🍋 als basis ingrediënt in de keuken beschouwd word. Ik ben heel erg benieuwd naar de recepten en het lijkt mij heerlijk om hiermee aan de slag te gaan!

 47. 5 sterren
  Kijk! 😍🍋💪🏼Is het niet van de huidige situatie waar we met zijn allen inzitten dan word ik hier wel weer heeeeeeel blij van! Top actie! Ik doe mee hoor!! Keep up the good work! 🍋🍀🍋 liefs uit Bussum

 48. Wauw!! wat zou ik dit kookboek graag winnen om de veelzijdigheid van citroenen te ontdekken 😍 proficiat met je boek alvast!

 49. 5 sterren
  Wat een supermooie zonnige combi. Snap dat je behoorlijk trots bent op jouw boek!
  Ik ben heel benieuwd en vind de set erbij een mooie match. Nieuwe keuken nieuw kookboek? 🤞🏻

 50. Wat een prachtig boek! Ik ben zo benieuwd naar de frisse receptjes en hoop deze met deze winactie te winnen. Ik vind het mooi om te lezen hoe belangrijk biocitroenen in uw leven zijn! Helemaal top!

 51. 5 sterren
  O wat fijn om jou beter te leren kennen aan de hand van dit artikel. Prachtig hoe je uw leven met ons deelt en op die manier ook het ontstaan van uw fantastisch kookboek héél helder wordt! Ik ben zo benieuwd naar alle frisse receptjes, dat ik graag meedoen aan deze winactie!

 52. Heerlijk fris boek en lekker fris servies! Ik ben team citroen en houd van zure smaken. Vroeger al koos ik altijd bolletjes citroenijs. Maar ondanks mijn liefde voor zuur, ben ik zelf niet zuur hoor, haha! Ik hoop zo dat ik win💕

 53. 5 sterren
  Het lijkt me ontzettend leuk om te ontdekken waar ik citroen allemaal ik kan verwerken daarom wil ik graag winnen. En geel maakt alles nu eenmaal een stuk vrolijker ☀️

 54. Waarom zou je dit niet willen winnen 🥰 en geen mooiere set voor op onze tafel deze zomer om al die lekkere baksels die ik samen met onze 5 kinderen zal gaan klaarmaken

 55. Het boek kocht ik zelf al op het moment dat het uitkwam, maar ik doe het graag cadeau aan mijn mama! Het setje houd ik liever zelf aangezien geel echt wel mijn lievelingskleur is. Ik maakte zelf al een en ander uit je kookboek en postte het al op sociale media. Grote fan!

 56. Sinds een tijdje maak ik regelmatig een pokebowl. Ik heb er nog steeds geen passende kom voor gevonden. Deze gele lijken mij uitermate geschikt. Ook voor een kom soep als lunch of een lekkere salade. En ik vind geel een hele vrolijke kleur en citroenen erg lekker. Met dit kookboek krijg ik waarschijnlijk nog veel meer insdpiratie om citroenen nog vaker te eten of te drinken. En ik heb nog plaats genoeg in mijn kasten voor deze set.🤗😍

 57. Deze citroengele set knalt zo lekker af op onze nieuwe zwarte pastoe kast en je kookboek (mét handtekening graag*smile*), zou het helemaal afmaken. Dan ga ik al je gerechten uit je boek maken, samen met Alexander!

 58. Wow, wat een stralende set! Daar wordt je toch direct helemaal vrolijk van 🌞🍋 Wie wil er nou niet zo’n prachtige set, die je doet denken aan de zon, prachtige citroenen en heerlijke zwoele zomeravonden met familie en aan Bella Italia! Hiermee heb je meteen iedere dag het vakantiegevoel in huis 🤗

 59. wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar, schitterend kado voor mijn 65e jaar #duimenmaar, ik ga vast helemaal uit mijn plaat als mijn naam hier straks als winnaar staat

 60. Ik zou het boek graag willen winnen omdat ik citroenen heerlijk vind en er dan eens wat meer mee kan gaan maken, dan alleen maar de bekende gerechtjes. Lekker op ontdekking met citroen. En het ziet er ook nog eens zo kleurrijk uit!

 61. 5 sterren
  Wat leuk om dit verhaal achter het kookboek te lezen. Geeft er nog meer een vrolijk gevoel bij. Hou ervan als mensen hun dromen waar kunnen en durven maken 🙂

 62. Ik wil heel graag winnen. Het boek heb ik natuurlijk al maar daar maak ik graag mijn zusje blij mee! Het peper en zout stelletje daar wordt ik zo vrolijk van! Die staat mooi mijn ons op tafel…en onze werkt niet meer zo goed!!

 63. Van harte gefeliciteerd met je prachtige boek! Ik vind alles wat je met ons deelt op Facebook altijd geweldig, en heb daarom het boek meteen gekocht. Het is echt prachtige geworden! Ik zou graag meeloten met de winactie voor een exemplaar voor mijn schoonmoeder!

 64. Het eerste recept wat we gisteren maakten is Citroengehaktballetjes met frisse aardappeltjes. Wat een leuk en vooral lekker recept- het was echt waar: de aardappeltjes waren fris en de balletjes waren echt heerlijk. Extra bonus van dit kookboek is dat je echt veel leest en leert over de citroen; ik heb nu al veel geleerd. We gaan snel meer recepten maken. Zo wil ik echt zelf citroenjam en zoute citroenen gaan maken, lijkt me echt zalig! Bedankt voor het schrijven van dit leuke en lekkere boek, Jadis!

 65. Van harte gefeliciteerd met je kookboek! Wat bijzonder dat een droom hiermee uitkomt. Ik wens je veel succes met de verkoop van het boek!

 66. Wauw wat een mooi boek! Super tof dat veel van je talenten samen komen zo. Je inspireert me met je het vele werk wat je verzet, en met de hoeveelheid liefde en toewijding je dat doet. Keep up the good work!!

 67. Wat ontzettend leuk om je verhaal te lezen en zo meer over jezelf als het boek
  te weten te komen.
  Dat het een groot succes mag worden, gefeliciteerd.

  1. Ik doe graag mee met deze winactie! Ik ben enorm fan van citroenen. Al heel veel Lemon meringue pies gemaakt in allerlei vormen en maten. Maar zou graag nog veel meer lekkers maken met citroenen. Citroenen liggen altijd op voorraad hier voor een baksel, dressing etc. Dus ben heel erg benieuwd naar dit boek!

  1. 5 sterren
   Ik kook graag, alhoewel ik het de laatste jaren wel via een kookboek moet doen. Dit omdat ik een herseninfarct heb gekregen en zodoende dingen stap voor stap moet doen.
   Ronald Kolman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte