Zeg nou eerlijk wat is er lekkerder dan een smeuïge citroen cake!? Als ik cake eet, wil ik dat het zacht & romig is en een frisse touch heeft. Daarom gaan cake en citroen ook zo goed samen. Om de kleur en smaak nog spannender en lekkerder te maken kies ik ervoor om bij de groenteboer anijs cress te halen. Het heeft een fijne geur, smaak en maakt deze smeuïge citroen cake helemaal af. Kijk hieronder hoe je dit redelijk simpele recept kan maken!
De cake is vooral door de icing zo smeuïg, dit komt doordat het heerijk doordrongen is in de cake. Hiervoor gebruik ik graag een satéprikker zodat je kleine gaatjes in de cake maakt en op deze manier de cake nog lekkerder wordt. Als je de icing in de cake geproefd hebt, wil je voortaan altijd je cake zo eten!
2 reacties
Zachte, romige en frisse cake is zo lekker! Veeeeel beter dan chocolade smaak. 🙂
Piya op 10 januari 2020 om 13:36
Dit is helemaal niet goed voor mij, zoveel heerlijke recepten…! Jemig wat lekker allemaal. 🙂