Pastelkleurige cupcakes passen perfect in deze tijd van het jaar. De bloemetjes laten zich weer zien en de algemene sfeer is net iets vrolijker. Lente, ik kijk er elk jaar weer naar uit! De frisse, lichte recepten trouwens ook. Het eerste asperge recept heb ik van de week ook weer geplaatst. Ik heb deze keer weer een vegan cupcake recept gemaakt omdat ik merk dat ik ze eigenlijk op deze manier nóg lekkerder vindt, dan met dierlijke producten. Daarnaast is dit recept ook iets gezonder, door het volkorenmeel en de plantaardige boter.
Het maken van cupcakes vind ik elke keer weer een feestje. Vooral wanneer de cupcakes afgebakken en afgekoeld zijn. Dan kan ik de botercréme er weer sierlijk op spuiten. Deze keer heb ik ervoor gekozen om biologisch cranberrysiroop te gebruiken om de botercréme een roze touch te geven. Verder vond ik het leuk om wat confetti er overheen te strooien om te vieren dat het lente is, het zonnetje schijnt en er mooiere/betere tijden aankomen.
Heb jij dit roze cupcake recept ook gemaakt? Leuk! Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Laat je het in een review weten onderaan dit recept?
Het maken van je eigen cupcakes is zó veel lekkerder en leuker als het zelf maakt. Ben je op zoek naar nog meer lente recepten met citroen, zoals deze roze cupcakes met confetti? Kijk dan eens op deze pagina’s:
Eén reactie
Schattig!!