Proeverij Celestial Seasonings + winactie

Proeverij Celestial Seasonings + winactie

Wij zijn echte thee-leuten! Voornamelijk maken we zelf thee met verse gember, citroen, rode peper en zoethout. Maar met Celestial Seasonings heb je eigenlijk geen verse ingrediënten nodig. De pure smaak van deze vier organische theesoorten zijn subliem en smaken allemaal naar meer! Deze theesoorten zijn alle vier kenmerkend door één bekend en één vernieuwend ingrediënt. Wij houden van innovatie! We hebben 4 nieuwe soorten opgestuurd gekregen voor een proeverij Celestial Seasonings, hieronder lees je in de review onze top 4. Onderaan kun je lezen hoe jij en pakket van deze theesoorten kunt winnen. Zo kun je, je eigen theeproeverij thuis houden!

Proeverij Celestial Seasonings

  1. Organic Chamomile & Lavender
  2.  Organic Ginger & Tumeric
  3. Organic Cinnamon & Cardamom
  4. Organic Matcha Green

Organic Chamomile & Lavender

Deze thee is bloemig en elegant van smaak. De lavendel is niet overheersend maar juist subtiel aanwezig.  De kamille combineert fijn met de lavendel en samen komen ze tot een lekkere smaak. Eenvoudige en heerlijke smaken die samen komen en nu al onze favoriete thee van Celestial Seasonings.

Organic Ginger & Tumeric

Deze thee had iets zoets, kruidigs maar ook pittigs door de gember. Een bijzondere combinatie waarbij je weg droomt naar een warme en exotische locatie. Eenvoudige smaken met biologische kruiden die je echt eens wilt proberen! De thee kleurt intens oranje door de kurkuma. Deze thee is ook echt een aanrader!

Organic Cinnamon & Cardamom

Deze thee is vooral kruidig en heeft een licht zoetje. Een uitnodigende combinatie die je vooral in de wintermaanden blij maakt als je op de bank zit en een film kijkt. De kardemom in de thee is verrassend en vernieuwend. De kardemom wordt nog weinig als ingrediënt in de Nederlandse keuken gebruikt, maar niet lang meer!

Organic Matcha Green

Matcha is super hot en sinds kort bekend in de Nederlandse keuken. In deze thee is de Matcha verfrissend aanwezig en goed gecombineerd met een diepe smaak van de groene thee. Deze thee is gemaakt van Sencha-Stijl groene thee en gemengd met pure matcha poeder. Het is zacht van smaak en heeft wat weg van English Tea (met melk)! Na een paar minuten trekken van de thee krijg je een intens groene kleur.
Variërend per thee zijn er een paar minuten nodig om in te trekken, lees daarom goed de gebruiksaanwijzing voor een optimale smaakbeleving!

Winactie!

Wil je een pakket winnen en ook een Celestial Seasonings proeverij houden? Stuur ons via Facebook onder deze review, het gerecht (hartig tot zoet) wat je zou maken met deze nieuwe theesoorten of wat je bij de thee zou serveren. Op 7 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte