+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

The Lemon Kitchen

VERFRISSEND LEKKER

The Lemon Kitchen is een jong bedrijf wat staat voor kwaliteit, fris en smaak. Je vindt hier vooral recepten, fotografie & styling. Ook deel ik graag met jullie persoonlijke blogs, lifestyle en hotspots! Ik heb veel kennis over eten, restaurants, styling en fotografie. Dit heb ik onder andere opgedaan tijdens de Hotelschool, waar ik stages bij verschillende Michelin restaurants heb gelopen. De afgelopen 4 jaar heb ik gestudeerd aan de HAS Food Innovation opleiding, waar ik onder andere opgeleid ben tot conceptontwikkelaar in de food branche en stages heb gelopen bij mooie bedrijven zoals delicious. magazine en La Place HQ.

Ver’fris’send lekker
Als je met mij eet is elke dag is een feestje, omdat ik zorg dat we alleen maar mooie en lekkere producten eten en drinken.
Je zal overal mijn kernwoord ‘fris’ in proeven en terugzien.
Citrussap & zest brengen een gerecht meer in balans en zo creëer je een smaakexplosie. Door het toevoegen van citroenrasp (dit versterkt de smaak), heb je minder zout nodig! Citrussap, dat zorgt voor een verfrissing. Bewust kies ik altijd voor biologische citroenen, omdat ze meer smaak en aroma hebben, en natuurlijk omdat ze geen waslaag hebben.
Ga je een recept maken? Haal dan alvast een fijne handrasp & zesteur in huis!

Over Jadis Schreuder

Passie voor mooi eten

Mijn naam is Jadis Schreuder, ik ben 26 jaar en woon in Den Bosch.
Mijn vriend komt uit Utrecht en daar ben ik vaak te vinden. Als persoon ben ik positief, gepassioneerd en doelgericht. Perfectionist en (soms) een pittige tante. Vanaf jongs af aan ben ik gepassioneerd over alles wat met eten te maken heeft. Ik word gelukkig van proeven,
koken, boodschappen doen, uit eten gaan en nieuwe recepten ontwikkelen. Daarbij hoort een belangrijk onderdeel en dat is het ‘oog wil ook wat’. Op de foto zie je mij afgebeeld met een pittige Habanero Lemon. Een pittige, opvallende gele peper die vernoemd is naar mijn lievelingsingrediënt ‘citroen’.

THE LEMON KITCHEN

Ik vind een totaalplaatje creëren met receptuur, foodstyling en fotografie geweldig om te doen. Elk gerecht heeft een eigen verhaal en achtergrond.
Bij mij staat eten in het teken van beleving. Het is niet alleen proeven maar het is ook voelen, horen, ruiken en ervaren. Alle zintuigen worden geprikkeld met mooi eten.
Ik reis veel om inspiratie over eetcultuur en smaak op te doen. Vanaf jongs af aan ben ik verliefd op citrusvruchten, met de (biologische) citroen in het bijzonder.

OPLEIDING

Als ik kook verwerk ik altijd een fris element in mijn eten.
Verder kook ik graag met veel groente en vind ik het een uitdaging om zo gezond & lekker mogelijk te eten.
Middels mijn studie HBO Food Innovation, ben ik opgeleid tot onder andere conceptontwikkelaar in de voedingsbranche, hierdoor heb ik veel geleerd over alles wat met eten te maken heeft.

Tijdens de Hotelschool heb ik bij Michelinsterrenzaken stagegelopen (o.a. Oud Sluis, WY Brussels) en geleerd
dat dit zorgt voor een totaalbalans en meer karakter. Citrusvruchten zijn bijzonder omdat je het sap én de zest (rasp) kan gebruiken als smaakversterker. Waardoor je zout en suiker kan verminderen.
Ik ga graag uit eten bij uiteenlopende tentjes, van streetfood tot Michelin, zolang het maar met liefde en aandacht gemaakt is.

FRIS

Het woord ‘fris’ staat centraal in mijn bedrijf en wordt zowel in de gerechten als in de styling, look & feel en vormgeving doorgevoerd.

Samenwerken?

Ik sta altijd open voor samenwerkingen!
Via een e-mail of telefoon kunt u mij bereiken.

i~|icon_documents_alt~|et~|outline

Artikel

Een blogpost over een merk, campagne of product om haar doelgroep te inspireren. Met bijvoorbeeld een recept, review of recensie. Hierbij kan Jadis met haar kennis, dieper op het concept of product ingaan.

~|icon_target~|et~|outline

Social post

Een inspirerende of sprekende Social post die het merk van de klant in the picture zet. Bijvoorbeeld een instastory waarin meerdere onderdelen worden uitgelicht van het evenement of bedrijf.

~|icon_camera_alt~|et~|outline

Foodstyling / fotografie

Samen met receptontwikkeling, is foodstyling en fotografie haar passie. Ze kan alle drie samenbrengen tot kwalitatieve food content. Hierbij heeft ze een eigen frisse stijl. Onlangs heeft ze voor Het Vershof een kookboek gestyled en gefotografeerd.

~|icon_genius~|et~|outline

Recept ontwikkeling

Jadis ontwikkeld recepten vanaf jongs af aan en deelt ze graag met haar volgers. Zo creëert ze op maandelijks twee Italiaanse recepten voor Ciao Tutti en komen er meerdere recepten per week online op haar website.

~|scissors,~|fa~|solid

Concept ontwikkeling

Jadis heeft na 4 jaar studeren op HAS, HBO Food Innovation, ervaring als concept ontwikkelaar in de food branche. Complete concepten aanscherpen of uitwerken.

~|icon_easel~|et~|outline

Events / workshops

Zoals eerder vermeld heeft Jadis ervaring met presenteren, dit heeft ze ook namens Mona toetje gedaan, waarin tweemaal een workshop werden gegeven tijdens het Allerhande kerstfestival. Verder vertelt ze graag over haar passie voor eten, fris element en het gebruik van Citrus. Jadis heeft kookworkshops gegeven in verschillende delicatessezaken.

~|bullhorn,~|fa~|solid

Brand ambassadeur

Met een groeiend aantal volgers kan Jadis voor een langere tijd een merk promoten in zowel video, op Social Media kanalen en in artikelen.

~|icon_clipboard~|et~|solid

Menukaartontwikkeling / advies

Jadis heeft ervaring met het ontwikkelen van menukaart voor o.a. een lunchzaak in Amsterdam. Waarin het gehele menu is ontwikkeld, gefotografeerd en gestyled.

~|file-video-o,~|fa~|outline

Vlog

Jadis heeft meerdere vlogs zelf opgenomen en gemonteerd. Waarin een betaalde opdracht voor Smulweb en Wild Pig. Zelf heeft ze en YouTube kanaal namens The lemon kitchen, waar vlogs van Sicilië op staan.

~|video-camera,~|fa~|solid

Video

Jadis heeft ervaring met opnemen van Video’s. Twee jaar theater academie gedaan en presentatie cursus gevolgd. Zo heeft zij onlangs een eigen commercial gemaakt en daarmee de publieksprijs gewonnen. Maandelijks kookvideo’s bij Smulweb en voor Foodmakers een persoonlijke video opgenomen met meerdere scenes, bij Dille en Kamille in Amsterdam.

Je gegevens

Vertel ons hoe we contact met je kunnen opnemen.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter.


Blijf op de hoogte van
The Lemon Kitchen.
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

Nieuwsbrief

Share This