Een fantastisch Italiaans herfst/winter recept waar je hele huis heerlijk door van gaat ruiken. Open lasagne met Italiaans stoofvlees & citroen is een recept waar je het warm van krijgt en je vingers bij aflikt. Ik heb gebruik gemaakt van de lasagne bladeren van
Pastaficio.nl. Een online webshop met de allerlekkerste pasta’s en andere Italiaanse producten. Open Lasagne met Italiaans stoofvlees & citroen staat binnen 1,5 uur op tafel!
Wat eten we vandaag? Pasta!
Pasta staat in heel Italië en Sicilië dagelijks op tafel, net zoals wij Nederlanders dagelijks brood eten. Zo kan ik mij nog goed herinneren dat ik geregeld aan mijn moeder vroeg, ‘Mam wat eten we vandaag’? Daarop kreeg ik vaak het antwoord: Pasta lieverd. Heerlijk ik kan het wel elke dag eten. Het verveeld eigenlijk nooit! In Italië eten ze pasta vaak als voorgerecht en niet als hoofdgerecht, waardoor je dus ook wat minder koolhydraten binnenkrijgt. Dit recept kan je dus zowel als hoofdgerecht eten (grotere portie), maar ook als voorgerecht.
Serveertip: lekker met een simpele rucola & Parmezaan salade.
Opzoek naar bijvoorbeeld nog meer Italiaanse pasta inspiratie?
Bekijk dan eens
pasta met mosselen of
10x pasta recepten met citroen.
Dit is een samenwerking met Pastaficio.nl
2 reacties
Ik ga dit maken, dankjewel voor het recept.