Ik raak nog lang niet uitgekeken op recepten ontwikkelen met Matcha. Je kan er werkelijk alle kanten mee op! Deze keer heb ik een matcha dadel taartje met kokos & citroen gemaakt. Het is fris, romig en heeft een diepe groene jonge thee smaak. Lekkere structuur van de dadel met koekjes. Daarnaast is het ook nog eens een redelijk gezond recept dus prima (en superlekker) als ontbijt.
Het is vooral de ‘chewy’ dadel bodem die dit taartje onweerstaanbaar maakt. Dit schattige taartje is een makkelijk recept en hier kan je samen met twee vorkjes (of 1 vorkje) van genieten. Als je de bodem extra crunchy wilt kan je hem ook nog even afbakken 10 minuten op 180 graden hete lucht.
Het maken van je eigen baksel is zo veel leuker én vaak lekkerder. Ben je op zoek naar nog meer matcha recepten zoals deze Vegan matcha fudge? Kijk dan eens op deze pagina’s:
#samenwerking met Enso Matcha
Eén reactie
Lijkt ons best lekker. Die Matcha poeder kan je die ook in NL ergens kopen?