Kerstdiner met de HelloFresh Kerstbox

Kerstdiner met de HelloFresh Kerstbox

De kerst komt steeds dichterbij en ik zit alweer te denken wat ik allemaal voor lekkers ga maken. Het zijn twee bijzondere dagen waar het voornamelijk om lekker eten draait. Mijn absolute favoriete bezigheid! Het zijn daarom ook mijn lievelingsdagen van het jaar, want het is fijn om je geliefden naast je te hebben én de gehele dag lekker te eten. HelloFresh biedt een geweldige viergangen Kerstbox aan, waarvoor je samen de keuken in gaat, heerlijk eet, maar wat niet te veel tijd in beslag neemt. Dat betekent dat je zonder stress het kerstdiner in kan gaan! Lees hieronder verder over een geweldig kerstdiner met de HelloFresh kerstbox!

HELLOFRESH – #TROTSOP

Nu de zomer ons echt verlaten heeft, gaan we weer kijken naar de lekkerste en gezelligste maand van het jaar: december! Voor The Lemon Kitchen & HelloFresh staat kerst gelijk aan gezelligheid, genieten en veel liefde. Ik kreeg laatst de HelloFresh Kerstbox opgestuurd voor vier personen en ik heb mij helemaal uitgeleefd. Dat weekend hebben mijn vriend, zijn ouders en ik erg genoten van de veelzijdige, gezonde en vooral lekkere gerechten van HelloFresh. Ik was verrast dat er ook nog gezellige kaarsjes bij zaten, dat maakt het extra knus en gezellig! Laatst viel mij op dat HelloFresh ook een citroen in het logo heeft verwerkt. Ook niet gek want een fris element proef je in alle recepten terug.

HELLOFRESH KERSTBOX

Hoe werkt het nou precies? Je krijgt eerst een (mega) grote HelloFresh box thuisbezorgd. Die bomvol zit met allerlei lekkers! Tijdens het uitpakken zie je eerst een paar receptenkaarten. Een uitleg en versiersels en de producten zitten in kartonnen bakken verdeeld. HelloFresh heeft echt aan alles gedacht om de mensen thuis het iets makkelijker te maken. Je hoeft geen boodschappen te doen én geen recepten uit te zoeken. De stappen per recept zijn voor uitgewerkt inclusief duidelijke foto’s. Ze hebben zelfs gedacht aan een volgorde om de recepten te maken en ze geven je ook wat tips voor de foodstyling/opmaak. Heb je hulp nodig voor het maken van de gerechten? Dan staan er ook video’s online om je te helpen.

HET MENU

Met kerst vind ik het belangrijk dat je echt kan genieten van het samenzijn, de grote tafel vol met mooi eten en dat je je dankbaarheid met elkaar kan delen. Als voorgerecht een verfrissende zalmtartaar, waardoor je eetlust alleen nog maar zal toenemen! Het tussengerecht is een licht gegrilde romanescosoep met een mooie groene kleur. Gevolgd door een smaakvol hoofdgerecht met in de hoofdrol Franse kalkoenrollade en als toetje Eton mess met fris-zoete passievrucht. Het menu was zo kleurrijk en lekker dat we er samen urenlang van hebben genoten.  

Kerstbox HelloFresh
Kerstbox HelloFresh

Wanneer kan je de HelloFresh Kerstbox of Gourmetbox bestellen?

Wil je er met kerst nou ook zo gezellig en lekker bij zitten? Je kan de Kerstbox (€59,95 per twee personen) & Gourmetbox (€39,95 per twee personen) vanaf nu tot en met 16 december bestellen op www.hellofresh.nl. Ook als je nog geen lidmaatschap hebt! Deze boxen zijn voor 2, 4, 6 en 8 personen te bestellen. Lekker wijntje erbij? De Wijnbox kan je erbij bestellen en bestaat uit 3 verschillende soorten wijn, waarvan er elk twee flessen in de box zitten. De boxen worden zondag 23 of maandag 24 december bij je thuis bezorgd op een moment dat het jou uitkomt. De dag van tevoren krijg je een appje met de exacte tijd dat de bezorger langskomt. Kijk voor meer informatie op de website.
Alvast een hele fijne kerst en eet smakelijk!

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Deze review is in samenwerking met HelloFresh.

58 reacties

 1. Dit is inderdaad een heel handig alternatief als je niet zo creatief bent op culinair gebied. Het enige dat er mis kan gaan is het koken, maar met die handige receptenkaarten (en video’s) sluit je zelfs die mogelijkheid uit. Ik vind het een uitkomst!

 2. Wat goed dat je geen abonnement hoeft af te sluiten en het ook zo eens kunt proberen. Het ziet er heel goed uit moet ik je zeggen. Erg benieuwd naar de bijpassende wijnen. Handig alternatief voor het zelf samenstellen van een kerstdiner!

 3. Wat leuk dat HelloFresh ook speciale pakketten voor de kerst aanbiedt. Een leuk idee voor eens een verrassende maaltijd tijdens kerst. Ik ga hier eens overleggen 😉 Je hebt me op ideeën gebracht.

 4. Wat prettig dat HelloFresh zoveel dingen voorkauwt. Al kan ik mij ook indenken dat je voor kerst alles zelf wilt doen. Iets op tafel zetten waar je alle liefde in hebt gestopt.

 5. Ideale uitvinding, die maaltijdboxen. Zelf bestel ik er regelmatig één van een ander merk, maar dit ziet er ook heerlijk uit.

 6. Ik ben ab-so-luut géén keukenprinses, dus dit soort boxen zouden een uitkomst voor mij zijn. Helaas hebben ze meestal geen 1 persoons varianten en zijn de prijzen ook vaak wat aan de te hoge kant voor mij. Maar aan de andere kant, als je alle ingrediënten zelf moet kopen houd je altijd over en is het dus relatief weer duurder…
  Ik ga me daar straks toch eens wat meer in verdiepen.
  Leuk dat ze nu ook een speciale kerstbox hebben.

 7. Dan heb jij vanaf nu 4 favoriete dagen, want deze kerstbox bereiden was een soort earlybird X-mas zo te zien 😉

 8. Wij zijn heel traditioneel en zie ons nog niet zo’n box bestellen. Misschien houden we ook teveel van koken. Toch vind ik de kwaliteit van deze boxen wel steeds beter worden 🙂

 9. en wat nooit mag ontbreken, vanuit de tijd dat de kinderen klein waren : een paddestoel ! ( gevuld ei met een kapje tomaat )

 10. Super handig, als er iets verschrikkelijk is, is het boodschappen doen voor de kerstdagen! Misschien dat ik deze dus wel ga bestellen

 11. Wat grappig! Ik heb net ook een blogpost gepubliceerd over de maaltijdbox. Ik ben er zelf ook voorstander van. Is altijd een leuk alternatief met tal van voordelen 😉 !

 12. Dat ziet er echt heel erg lekker en feestelijk uit! Lijkt mij heel ontspannen de kerstdagen in gaan met zo’n box.

 13. Ideaal! Maar eens even naar kijken… Ik vind boodschappen doen rond die tijd altijd veel te druk! Gelukkig kan ik ook al online bestellen en dan ophalen bij een punt.

 14. ik ben te eigenwijs voor zo’n box. Het lijkt me heerlijk : alles in een keer in huis.( weet je hoe vaak ik nog naar de super ren..) Maar ik zou denk ik het rommelen in de keuken missen…het : oooh ik heb dit ook nog en ooh ik kan daar ook nog wat mee..

 15. Ziet er heerlijk uit en handig ook zo’n box. Ik ben wel erg benieuwd naar de gourmetbox.

 16. Wel super handig! Ik heb een keer een gewone box geprobeerd, maar ik vond het erg chemisch smaken allemaal… Valt dat mee bij deze? Ik eet niks meer uit pakjes en zakjes, misschien dat dat mijn smaak ook een beetje (positief) verziekt heeft 😉

 17. Super goed bedacht van Hello Fresh! Ik hou ervan om zelf mijn diner samen te stellen, maar voor zoveel mensen is dit echt een uitkomst denk ik! Stom vraagje trouwens, maar eet jij alles zelf (of met vrienden of familie) zelf op nadat je de foto’s gemaakt hebt? Dus jij hebt je kerstdiner er al op zitten misschien?

 18. Het is natuurlijk wel heel makkelijk wanneer je deze kerstboodschappen niet meer hoeft te doen. Al vind ik het wel erg prijzig, maar dat is natuurlijk heel persoonlijk.

 19. Wat een goed stuk meid over die HelloFresh Box Ik zou het gewoon gaan bestellen nu, ik ben overtuigd! Keep Up The Good work!

Reacties zijn gesloten.

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte