Kerstdiner bij Jamie's Pizzeria

Kerstdiner bij Jamie's Pizzeria

Kerstdiner bij Jamies PizzeriaVanaf jongs af aan ben ik al een Jamie Oliver fan. “A Little bit of Olive Oil and lemon juice” een van zijn bekendste uitspraken. Als klein meisje keek ik al graag naar zijn kookfilmpjes op tv! Jamie is niet meer weg te denken van de buis en überhaupt niet uit de foodwereld. De een na het andere restaurant opent wereldwijd. Sinds een tijd zit Jamie’s Pizzeria in Tilburg en ik was uitgenodigd om het kerstdiner te proeven. Samen met Betty van Betty’s Kitchen ging ik erheen. Mocht je nog geen plannen hebben met de feestdagen, dan kan je hier lekker eten voor een leuke prijs!

Kerstdiner bij Jamies Pizzeria

Kerstdiner bij Jamies Pizzeria
Kerstdiner bij Jamies Pizzeria

Jamie’s Pizzeria – Tilburg

De eerste Jamie Oliver’s Pizzeria werd in 2014 in Verenigd Koninkrijk geopend – het ging allemaal om het serveren van prachtige, authentieke pizza’s. Maar ze serveren er ook andere Italiaanse gerechten. Ze hebben nu een familie van meerdere bruisende restaurants in India, Boedapest, Nederland en Dubai. Wie weet waar ze nog meer gaan openen!? Het menu van Jamie Oliver’s Pizzeria is gericht op eenvoudig, lekker, eerlijk eten met verse ingrediënten en gewaagde smaken. Het draait allemaal om de “Italian way of eating”. Ze serveren heerlijke pizza’s met een aantal van Jamie’s favoriete toppings (knoflook, olijven, citroen), gezonde salades en heerlijke desserts. Net zoals bij The Lemon Kitchen staat dit restaurant voor kwaliteit, zo duurzaam mogelijk met de beste producten van lokale producenten.

 

Wat hebben we gegeten bij Jamie’s Pizzeria?

Voor maar €29,50 heb je bij Jamie’s Pizzeria een lekker drie-gangendiner! Je krijgt een menu voor je waarop je zelf je eigen kerstmenu kan samenstellen. We hebben zo allerlei gerechten van deze kaart mogen proeven en beoordelen. Eén ding weet je zeker bij Jamie’s restaurants, het is hoog op smaak en altijd lekker!

Voorgerecht

Hierbij kan je kiezen voor een soepje of een plank gevuld met allerlei lekkers (vis, vlees & Vega). De soep was erg smaakvol en het knoflookbrood wat erbij geserveerd wordt, wil je liever niet delen. Zo lekker!

Kerstdiner bij Jamies Pizzeria
Kerstdiner bij Jamies Pizzeria

Hoofdgerecht

Hierbij worden sowieso allerlei geroosterde groenten geserveerd en je kan kiezen tussen vis, vlees en vegetarisch. Uiteraard kan je ook kiezen voor een lekkere pizza, ruim belegd wat in de open keuken gemaakt wordt en vervolgens de gigantisch mooie pizza oven in gaat (gemiddeld 250-300 graden) ! Persoonlijk vond ik de langzaam gegaarde kip (zie kopfoto) het lekkerst! 

Kerstdiner bij Jamie’s Pizzeria
Kerstdiner bij Jamie’s Pizzeria – Verse pizza maken


Kerstdiner bij Jamie’s Pizzeria
Kerstdiner bij Jamie’s Pizzeria – hoofdgerecht

 

Kerstdiner bij Jamies Pizzeria
Groente bijgerecht

Nagerecht

Omdat de feestdagen toch ook draait om samendelen krijg je een plank geserveerd met allerlei frisse ijssoorten, taartjes en zelf gemaakte cheesecake! 

Kerstdiner bij Jamies Pizzeria
Kerstdiner bij Jamies Pizzeria – Nagerecht


Ga je ook naar deze hotspot in Tilburg? Laat het dan hieronder weten wat je ervan vond! 
Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte