+31 6 41 72 88 77 info@thelemonkitchen.nl

WINACTIE
Home Made Chefs is een nieuw foodplatform van Danny Jansen (bekend van 24-Kitchen) en Rob van den Broek (o.a. eigenaar van Tasty Lemon). Het is een platform voor iedereen die graag thuis in de keuken staat. Onlangs ben ik gevraagd om een kookvideo samen op te nemen en hij is super leuk geworden! Bekijk hieronder de kookvideo waarin ik de ultieme hotdogs maak met zuurkool, mierikswortelsaus, citroen, oude kaas & gefrituurde uitjes! Hemels, al zeg ik het zelf! Ter ere van deze leuke samenwerking geven we 2×2 Jars weg, die prachtig zullen staan in jouw keuken! Lees hieronder hoe je kan mee doen.

Goede kookvideo’s!
Home Made Chefs is een platform waarop bezoekers geïnspireerd kunnen raken door goede kookfilmpjes, recepturen, een foodkalender én winacties. Zoals deze toffe winactie!

Home Made Chef – Jadis 

Op de website zie je mij als Home Made Chef geïntroduceerd, maar wat betekend dat nou precies? Als er leuke merken zijn waar we mee samen kunnen werken, gaan we kookvideo’s opnemen om mensen thuis te inspireren om lekker te koken, waarbij ik altijd en frisse twist zal toevoegen van biologische citroen en/of een andere citrusvrucht. Uiteraard voor een mooi totaal plaatje presenteer, want het oog wil ook wat! Bekijk hieronder mijn ultieme Hotdogs met zuurkool en mierikswortelsaus kookvideo!

Frank.news 

Het goede nieuws werd ook al opgepikt door Frank.news! Een website met maarliefst een kwart miljoen bezoekers, guess what!? Mijn kookvideo staat erbij!

Home Made Chefs 'The lemon kichen

Meedoen met de Home Made Chefs winactie?

Voorwaarden / Zo doe je mee en win je 2 jars!

Kennen jullie Home Made Chefs al!? 'The Lemon Kitchen

  • Schijf je in voor de Home Made Chefs nieuwsbrief.
  • Schrijf je in voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen.
  • Wil je extra kans maken? Laat ons in een leuke reactie weten welk gerecht je zou willen maken met de jars!
  • Mocht je al ingeschreven zijn voor beide nieuwsbrieven, dan doe je natuurlijk automatisch mee!

De winnaars wordt bekend gemaakt op dinsdag 7 mei.

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op Facebook, Instagram & Pinterest?

Jadis Schreuder

Jadis Schreuder

Eigenaresse at The Lemon Kitchen
Mijn naam is Jadis Schreuder, eigenaresse van The Lemon Kitchen. Van jongs af aan verwonderd door alle smaken van de wereld. Gek op citrusvruchten met de biologische citroen in het speciaal. Het kernwoord 'fris' zie, voel & proef je overal in terug. Allemaal eigen recepten, styling & fotografie.
Jadis Schreuder

Latest posts by Jadis Schreuder

Samenvatting
Kennen jullie Home Made Chefs al!?
Naam artikel
Kennen jullie Home Made Chefs al!?
Beschrijving
Home Made Chefs is een nieuw platform voor o.a. leuke kookvideo's, recepten en winacties! Klik snel verder en bekijk mijn kookvideo en leuke Jars winactie!
Auteur
Bedrijf
The Lemon Kitchen
Logo bedrijf

Blijf op de hoogte!
Maandag & vrijdag nieuwe recepten, minimaal 1 vegetarisch

vegetarisch Italiaans 3-gangenmenu met citroen www.thelemonkitchen.nl

Nieuwsbrief

Share This