Kaasfondue is een traditioneel gerecht wat gezellig is om samen met je vrienden en/of familie van te genieten. Deze variant heeft zowel een licht pittige als een frisse twist. De Zaanse sambal past perfect bij de zacht-romige kaas. De Boska cheese maker ziet er niet alleen heel mooi uit, maar houdt de kaas ook warm. Bij kaasfondue kan je verschillende groente soorten serveren, van zoete cherrytomaatjes tot bittere witlof! Wat weer perfect past in de mooie kleine schaaltjes. Stokbrood mag trouwens ook niet ontbreken bij dit gerecht! Zie hieronder het Zaanse sambal kaasfondue recept.
Deze kookwinkel is gevestigd aan het water in Wormerveer en een tijd geleden leerde ik de twee eigenaar van K’OOK, tevens ook goede vriendinnen kennen. Inspirerende fanatieke vrouwen met een mooi concept. De komende maanden ontwikkel ik recepten speciaal voor deze winkel. Sinds kort hebben ze ook een geweldige webshop, waar je alles uit de winkel gemakkelijk online kan bestellen.
Serveertip: Zoals op de foto’s te zien is kan je bij de kaasfondue allerlei soorten groente serveren. Denk aan gegrilde pompoen, paddenstoelen, komkommer. Serveer er een glas witte wijn bij.
Smakelijk!
Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek
5 reacties
Ziet er super lekker uit. Ik vind trouwens jouw website écht altijd zo mooi! Echt op en top professioneel!
Mjam! Dat lijkt me een lekker bakje. Het ziet er aantrekkelijk uit!
En wat is het effect van de sambal in de kaasfondue? Kaasfondue is vrij machtig, zorgt de scherpte van de sambal dat je eerder een vol gevoel krijgt?
Dat ziet er erg lekker uit! 😀
Ik ben benieuwd of het mij als groentje ook gaat lukken binnen 20min. Het ziet er lekker uit!