Een superleuk nieuwtje! Want met dit lekkere BBQ recept sta ik samen met Anne, eigenaar van Thermapen in Hét Barbecue Magazine dat elk jaar in de lente uitkomt. We hebben deze lamsrack salade met romige burrata, aardse tuinerwten en fris-zoete aardbei samen bedacht. Anne focuste zich vooral op het vlees en ik op de rest. Deze lamsrack is trouwens heerijk gemarineerd in knoflook met citroen en rozemarijn!
Een salade waar mijn smaakpapillen van gaan dansen. Het is hartig, zoet, fris, romig en heeft een superlekker structuur. Je kan het een luxe Italiaanse salade noemen. Het lamsvlees is perfect gegaard omdat we de Smoke en de Thermapen gebruikt hebben. Meten = weten! Deze gegrilde lamsrack salade met burrata, tuinerwten en aardbei is echt om je vinger bij af te likken. Tip: ga je met dit recept aan de slag. Wikkel de botjes in met zilver folie, dat ziet er mooier uit. Wij kwamen er net iets te laat achter haha.
Een magazine vol met lekkere gerechten, tips en gepassioneerde BBQ’ers & EGG’ers! Het komt jaarlijks rond april uit en daar staan de lekkerste BBQ recepten in. Het is dan ook echt een feestje om samen met Thermapen Nederland hierin te staan.
Ben je benieuwde waar je deze magazine kan bestellen? Je spot ‘m vooral bij slagers en speciaal zaken. Beschikbaar in de winkel of online voor €6,95.
Het blijft een feest om vlees ‘perfect’ te garen op mijn EGG. Hierbij gebruik ik altijd een van de handige tools van Thermapen. Ben je opzoek naar nog meer grill inspiratie, zoals deze sappige gegrilde lamsrack?
Kijk dan eens op deze pagina’s:
#samenwerking met Thermapen Nederland
Eén reactie
Gaaf zeg zo’n dame bij het groen ei’ doe je goed.