Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen

Uiteten gaan vind ik een van de leukste (en lekkerste) dingen om te doen. Elke keer krijg je een kijkje in de keuken van zowel het restaurant als de chef(s). Welke smaken en structuren laten ze terugkomen, gebruiken ze frisse elementen en welke combinaties maken ze? Ik kan hier veel inspiratie uithalen. Zo was ik laatst met mijn vriend bij Michelin Restaurant Voltaire in het o zó prachtige Parc Broekhuizen Hotel in Leersum. We hebben de sterren van de hemel gegeten en de borden bijna afgelikt. Robert Poel een van de chefs, kwam af en toe even even langs om te kletsen over o.a. zijn fantastische creaties. Er hangt een ontspannen en relaxte sfeer. Lees hieronder meer over Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen.

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Inrichting en dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen

Parc Broekhuizen ‘Restaurant Voltaire

Soms kom je toevallig via via in contact met mensen die je inspireren. Zo heb ik onlangs Robert via mijn zus leren kennen, een super ambitieuze, speelse, grappige chef die een goed gevoel  voor smaakexplosies, kleur en lichte gerechten heeft. Parc Broekhuizen is een prachtig, historisch en tegelijk heel modern hotel. Gelegen in de natuur met een uitzicht waar je uren naar kan staren. In dit hotel zit Restaurant Voltaire wat in 2016 is geopend en onlangs in december 2018 een eerste ster heeft gekregen, dit onder begeleiding van 3 sterrenchef Jacob-Jan Boersma. Het team wat er rondloopt is jong en maakte een ontspannen en gepassioneerde indruk. Thomas Diepersloot en Robert Poel zijn samen de leidinggevende chefs. Het restaurant heeft een lounge ruimte en nog twee aparte kamers met uitzicht op het meer en beeldende kunst. Wist je dat voorheen Heel Holland Bakt hier buiten was? 

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen

Parc Broekhuizen ‘Restaurant Voltaire

Soms kom je toevallig via via in contact met mensen die je inspireren. Zo heb ik onlangs Robert via mijn zus leren kennen, een super ambitieuze, speelse, grappige chef die een goed gevoel  voor smaakexplosies, kleur en lichte gerechten heeft. Parc Broekhuizen is een prachtig, historisch en tegelijk heel modern hotel. Gelegen in de natuur met een uitzicht waar je uren naar kan staren. In dit hotel zit Restaurant Voltaire wat in 2016 is geopend en onlangs in december 2018 een eerste ster heeft gekregen, dit onder begeleiding van 3 sterrenchef Jacob-Jan Boersma. Het team wat er rondloopt is jong en maakte een ontspannen en gepassioneerde indruk. Thomas Diepersloot en Robert Poel zijn samen de leidinggevende chefs. Het restaurant heeft een lounge ruimte en nog twee aparte kamers met uitzicht op het meer en beeldende kunst. Wist je dat voorheen Heel Holland Bakt hier buiten was? 

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen
ineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
ineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen

Rondleiding Parc Broekhuizen

Na de lunch kregen we van Robert een kleine rondleiding over het landgoed. Naast het prachtige Parc Broekhuizen hotel staan er op het land nog een paar andere gebouwen, waar feesten en partijen gegeven worden maar ook events van o.a. Rituals. Ook hebben ze een kruiden, groente en bloementuin waar veel uit gekookt wordt. Dat wil toch iedereen?

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen

Wil jij nou ook een keer dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen? Ga dan naar de website en reserveer!

Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen 'The Lemon Kitchen
Dineren bij Michelinster restaurant Voltaire van Parc Broekhuizen ‘The Lemon Kitchen

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op FacebookInstagram & Pinterest?

28 reacties

  1. Ik vind het altijd prachtig om te zien (en vooral te proeven) hoe goede chefs van eenvoudige ingrediënten iets buitengewoons kunnen maken. En bij Voltaire is dat vast niet anders. Ik kan niet wachten om een perfecte driesterrenasperge naar binnen te slurpen! Of een heerlijk bijna spartelend stukje zalm…. Mmmmmm! Natuurlijk is uit eten gaan het allerleukst. Maar het grote voordeel van thuis van een Voltaire diner genieten is dat mijn man Wietse en ik dan alle borden schoon mogen likken. Ik weet zeker dat er niet afgewassen hoeft te worden die avond 😉 .

  2. Wauw, wat ziet het diner er heerlijk uit en wat een prachtige locatie! We gaan zeker dit geweldige restaurant een keer proberen! 😍

  3. Graag zou ik dit winnen Om samen met mijn 💕 te gaan genieten van dit geweldige eten.
    Dit jaar 5 jaar samen en kunnen niet een weekendje op pad. Avondje culinair uit eten zou fantastisch zijn!

  4. Na een stressvolle periode voor onze zaak, onze zomervakantie opzeggen, ons jaarlijkse weekendje weg opzeggen en een verhuizing zijn wij toe aan even tijd samen zonder onze 3 kids.
    Onder het genot van heerlijk eten en drinken even alles bespreken, afsluiten, plannen en vooral genieten!! Wellicht dat we er alsnog een weekendje van kunnen maken 😉

  5. Ik gun het mijn lieve peettante Marianne!! Naast haar eigen keiharde werk als afdelingshoofd medische microbiologie en immunologie op het lab van het St.Antonius ziekenhuis 🙌🏽 is ze ook nog aangewezen persoon voor bezoek en postbode voor pakketjes van (achter)kleinkinderen voor mijn oma en haar mama van 96. Zelf woont ze in IJsselstein en oma in Arnhem! Ze verdient wel een heerlijke maaltijd als blijk van waardering voor alles wat ze doet! Super trots op haar. 😘

  6. In deze gekke tijd vind ik dat wij dat wel verdiend hebben. Mijn bruiloft die niet doorgaat…. meg haar laatste loodjes van dr zwangerschap wat in deze tijd ook maar gek is. Wij willen wel genieten van een lekker diner ⭐️

  7. Mijn zoon (13) is gek op culinair genieten en is regelmatig in de keuken te vinden! Hij is dan ook niet onbekend bij Robert en Thomas. Na een te gekke stage aldaar van een dag in groep 8, gun ik hem een plekje aan “de andere kant” van de keuken…
    Mijn man zou het super vinden om met hem mee te gaan (en dan ga ik ook gewoon mee😍)!

  8. Oh wat heerlijk! Ik zou mijn man hiermee wel willen verrassen die afgelopen tijd zo zn best heeft gedaan in het ziekenhuis, held!!

  9. Dit restaurant ziet er echt fantastisch uit! Fijn dat er ook vega opties zijn, dat zie je niet overal 🙂 Zou hier graag met mijn beste vriendin van genieten die niet de wereldreis heeft kunnen maken waar ze van droomde door de huidige tijden. Op deze manier kan ze in ieder geval de culinaire wereld bezoeken!

  10. Wauw!! Dineren in een sterrenresraurant is sowieso een droom. Dus sparen doe ik al, echter gaat dit niet heel snel. Heel graag zou ik een lieve vriend meenemen, die veel te goed is voor deze wereld en zo’n diner meer dan verdiend! Ik doe dus heel graag mee😊🤞

  11. Lijkt mij heerlijk om even te genieten en alle ellende van deze crisis te vergeten. Ons bedrijf en onze inkomsten zijn met deze crisis in 1 klap weg. De vaste lasten en zelfs boodschappen doen is een uitdaging en dan was ons zoontje ook nog jarig. Dus dit winnen zou voor ons echt even genieten zijn.

  12. Ik volg de Lemon Kitchen nu een tijdje op Instagram. Heel erg leuk om op deze manier inspiratie op te doen!
    Dit heerlijke diner zou ik graag winnen voor mijn lief Roy. De afgelopen tijd is hij een enorme rots in de branding geweest dus ik zou het hem (en mezelf 😜) ontzettend gunnen!

  13. Zouden wij heel gezellig vinden The Lemon Kitchen
    Ik geef lieve Luciënne Smal op, omdat zij van heerlijk dineren houdt. Zij is al 25 jaar mijn vriendin en was tot verkort ook mijn collegaatje.. Helaas moet ik haar missen als collega en zou het geweldig vinden om samen te smullen en onze glaasjes te vullen. Wij zijn erg benieuwd!

  14. Als enorme culinaire liefhebbers, zouden mijn vriend en ik heel erg graag bij jullie komen genieten. Als ik de foto’s en beelden zie, zou het een droom zijn om dit zelf te mogen proeven en ervaren. Een feest, dat zal het absoluut zijn.
    En waarom, gewoon omdat we dit verdienen samen!

  15. Wat een verwennerij en wat een prachtige plek ook! Heel af en toe plan ik samen met mijn lieve vriendin Sandra een dagje of nachtje weg; even tijd voor onszelf.. even geen huishouden en werk…alleen maar heerlijk genieten! Zou deze culinaire verwennerij graag samen met haar beleven mocht ik zo gelukkig zijn deze te winnen.. Lieve groetjes en blijf gezond!

  16. Wauw, wat zien de gerechtjes er allemaal heerlijk uit! Ik zou graag een diner bij Voltaire willen winnen voor de verjaardag van mijn vriend! 😁 We hebben allebei nog nooit bij een sterrenrestaurant gegeten en dit staat al een tijdje op onze bucketlist!! 🤞🏼

  17. Wat een mooi verslag! Zou ook een heerlijk uitje zijn voor ons smulpapen. Met mijn dochter heb ik al een mooi lijstje bezochte Michelin * restaurants en Bib Gourmand plekjes. Echt ons ultieme damestripje een paar keer per jaar!

  18. Waw, wat ziet dat er verrukkelijk uit🥰
    Wat zou dat een fijne afsluiter zijn om samen met mijn man hier te vieren n met een prachtig diner…..

  19. Super reportage! Staat zoo lang op mijn lijstje! En heb je toevallig mijn hand-beschilderde bordje gezien? (Award Heerlijk.nl) En jullie boffen maar met een home date-night diner van Voltaire! Jammer dat we niet in Utrecht wonen! Lfs

  20. Een heerlijkheid om langs te rijden en weg te dromen!
    Vorig jaar augustus op ons 10 jaar samen zijn mogen genieten van een 5 gangen diner met bijpassende wijnen. Een FEEST! En dan ook nog eens vers verloofd (op het landgoed!).
    Parc Broekhuizen en Voltaire zit voor altijd in ons (culinaire) hart!

  21. Naast dat de creaties van Voltaire er fantastisch uit zien, vind ik het extra leuk dat ze een normaal en vega menu aanbieden op sterrenniveau. Hierdoor hoef je niet zelf dingen in het menu te vervangen (zoals ik afgelopen weken veel gedaan heb bij support your locals acties haha). Het lijkt me een super ervaring om een keer te mogen proeven!

  22. Heel graag zou ik heerlijk willen genieten van dit diner met mijn lief Wilco.
    Zelf sta ik als hobbykok ontzettend graag in de keuken maar geniet ook van uiteten gaan.
    Hoe geweldig als er bij je thuis voor je gekookt wordt en je in de watten gelegd wordt met dit diner ❤️

  23. Morgen 15 jaar samen met mijn man en hij is 28-5 jarig. Zou zo fijn zijn om samen heerlijk te genieten 😍. Beiden dol op koken en eten maar even een moment samen na zoveel tijd met het gezin is meer dan welkom. Ik ben op Moederdag enorm door hem verrast, hopelijk kan ik nu iets terug doen ☺️

    1. Vorig jaar hebben Tessa en ik mee gedaan aan het Europees kampioenschap voor jonge slagers. Een super gave wedstrijd om om aan mee te doen. Na afloop nam Tessa me heel luxe mee uiteten. Een heerlijke afsluiter van een leuke tijd. Het lijkt me super leuk om Tessa nog een keer mee uit eten te nemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte