Cover Reveal! The Lemon Kitchen Kookboek

Cover Reveal! The Lemon Kitchen Kookboek

Yes!! Eindelijk kan en mag ik de cover van mijn informatieve kookboek met jullie delen. Hier is-ie dan, ben super benieuwd wat jullie ervan vinden! Samen met uitgeverij LS Amsterdam heb ik besloten om de cover fris te houden. De illustraties heb ik zelf gemaakt en staan echt voor de biologische citroen die verschillende kleuren kent; van pastel geel tot groen, maar ook enorm in vorm kan variëren. De verrassende recepten zijn over de seizoenen verdeeld met natuurlijk altijd een frisse twist. Half April 2020 ligt het boek in de winkels en ik kan niet wachten om jullie mijn “The Lemon Kitchen kookboek” te laten zien. Lees ook hoe je het boek nu al kan bestellen

Persbericht! The Lemon Kitchen Kookboek

The Lemon Kitchen Informatief Kookboek 

Echt een droom die uit komt! Het is ongelofelijk hoe snel dit is gegaan, na mijn afstuderen, is alles in een sneltreinvaart gegaan. Nooit gedacht zo snel al mijn eerste boek te mogen maken. Omdat ik met The Lemon Kitchen als concept het totaal plaatje graag geheel zelf verzorg (recept ontwikkeling, foodstyling & fotografie). Vond ik het een must om dit ook geheel zelf te verzorgen voor het kookboek. Daarnaast heb ik van kleins af aan al een grote passie voor tekenen, kleuren en vooral pastelverf. Het is licht, vloeit prachtig over en is speels. Zoals je nu op de cover ziet heb ik verschillende illustraties gemaakt van de citroen; maar ook van alles eromheen. In het boek zie je illustraties van het groeiproces tot de onmisbare citrus tools in de keuken. Het boek is verdeeld in een informatief stuk over alles wat je maar te weten kan komen over de citroen. Waarbij ik in september afgelopen jaar, op onderzoek ben gegaan in de hoofdstad van de citroen: Siracusa in Sicilië. Hier zit de leverancier van Ekoplaza, waar ik wekelijks mijn favoriete biologische citroenen haal.  

Recepten in het The Lemon Kitchen kookboek

De 45 recepten in het kookboek zijn verdeeld per seizoen. Het boek wordt in de Lente gelanceerd en op deze manier kan je letterlijk met de seizoenen meekoken. De recepten variëren van lichte lente amuses, drankjes, groente gerechten, vis en schaal-schelpdieren, taarten tot winterse maaltijden met een frisse twist. Want een fris element past altijd in een gerecht welk seizoen dan ook en zorgt voor een optimale smaakbalans waardoor het eten nooit zal vervelen. De foto van mij met citroenen die zowel op de zijkant als op de achterkant van het boek staat is gemaakt door Fotografe Evely Duis.  

Citroen een basis ingrediënt in de keuken

De hoofdboodschap van dit informatieve kookboek is mensen te inspireren om de biologische citroen (sap & zeste) dagelijks in de keuken te gebruiken voor een subtiele of juist zéér aanwezige citroen smaaksensaties. 

Pre-order The Lemon Kitchen kookboek!!!

Ja, je kan nu al zeker zijn van jouw eigen The Lemon Kitchen kookboek! Ga naar mijn webshop

Opzoek naar Kerst inspiratie?

Benieuwd naar de recepten? Je kan op dit moment al twee kerstrecepten zien in het Kerst Special Magazine, die o.a. in de grote supermarkten, Ako’s en Bruna’s te koop is. 

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogt! 

Benieuwd waar mijn passie vandaan komt en hoe oud ik was, toen de citroen mij al enorm interesseerde. Bekijk dan dit filmpje

Volgen jullie The Lemon Kitchen al op FacebookInstagram & Pinterest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jadis-met-stappel-tlk-kookboeken-uitsnede

Meld je aan voor de nieuwsbrief van The Lemon Kitchen

Blijf op de hoogte van Jadis haar culinaire website & gelijknamig kookboek

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief

Blijf op de hoogte